Coca-Cola European Partners Norge

Nå kommer ferieboksene til Norge

Del

Har du også lagt merke til de høye Coca-Cola boksene man får på ferie rundt om i Europa? Nå kommer de til Norge.

I mai lanserer Coca-Cola nye bokser i Norge – som er smalere, høyere og freshere.  

– Vi gleder oss til å introdusere de nye boksene som er litt mer moderne i formen. I Norge har vi hatt de samme boksene i mange år, så vi tror folk vil like disse nye, elegante variantene. Fra andre markeder vet vi at mange foretrekker smale bokser, forteller Karen Huffmann, Country Manager for Coca-Cola Norge.

Mindre boks – ny design

Boksene kommer i to størrelser. Den ene er en mindre variant på 250 ml, mens den andre inneholder 330 ml, like mye som de originale boksene.

– Mindre bokser er et godt alternativ når man er på farten. Velger du en boks med Coca-Cola classic på 250 ml, inneholder den 105 kalorier, og mengden tilsvarer størrelsen på et glass. Coca-Cola zero sugar kom med ny smak i februar, og denne varianten er helt uten sukker og kalorier uansett størrelse, forklarer Huffman.

På samme måte som fasongen, har også designet blitt nytt:

– Det er ny design i tråd med vår globale «One brand strategi», der den ikoniske rødfargen til Coca-Cola classic er mer gjennomgående på alle cola-variantene, avslutter Huffmann.

Ulike valgmuligheter

Boksene som er 330 ml skal selges i dagligvareforretninger, mens de minste boksene på 250 ml først og fremst vil selges i kiosker og andre utsalgsteder der man kjøper drikke på farten. De tradisjonelle boksene, som har vært på det norske markedet i mange år, vil heretter kun selges som flerpakning.

Utover nye bokser vil det også komme en helt ny flaskestørrelse kun for Coca-Cola zero sugar, på 1,75 liter. Den nye flasken er et godt alternativ hvis man er mange rundt middagsbordet, og vil erstatte single 1,5 liters flasker med Coca-Cola zero sugar. Flaskene på 1,5 liter vil fortsatt være tilgjengelig som multipack.

Nøkkelord

Bilder

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Coca-Cola European Partners Norge distribuerer også produktene til Monster Beverages. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola zero sugar®, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero® Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®, Burn og Monster. Coca-Cola European Partners Norge har rundt 650 medarbeidere i Norge, og Coca-Cola Company Norge har i overkant av 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom