Coca-Cola European Partners Norge

Nå får du Coca-Cola® med bringebærsmak

Del

Nå lanserer Coca-Cola nye varianter av sine kjente merkevarer. Framover vil blant annet Coca-Cola med bringebærsmak og Sprite med smak av tranebær bli tilgjengelig i norske butikker. Alle nyhetene er sukkerfrie.

Tidligere i år introduserte Coca-Cola både plantebaserte og økologiske drikker. Denne gangen er det de velkjente merkevarene som får nye og sukkerfrie smaker.

Coca-Cola med bringebærsmak

Høsten store nyhet er «Coca-Cola Raspberry uten sukker», der smaken av Coca-Cola kombineres med et hint av bringebær.       – Vi jobber hele tiden med å tilby flere sukkerfrie varianter, og gleder oss til å lansere en Coca-Cola som nordmenn aldri har smakt før. I fjor ble Coca-Cola med sitron en stor suksess, og vi er sikre på at mange også vil like kombinasjonen med bringebær, sier Karen Huffman, Country Manager for Coca-Cola Norge.

Folkets Fanta-favoritt

I vår ble det holdt et Fanta-valg der norske forbrukere fikk bestemme høstens nye Fanta-smak. Resultatet ble gjensyn med en tidligere favoritt.

– Vi ville la folk være med og avgjøre hva vi skulle satse på. Vinneren ble «Fanta Strawberry & Kiwi», en smak som åpenbart har vært savnet av mange. Forskjellen nå er at vi lanserer den i sukkerfri utgave, forteller Huffman.

Nytt fra Urge og Sprite

90-talls helten Urge har mange trofaste fans. De kan nå glede seg til å sjekke ut nye «Urge Chill guarana» uten sukker. Klassikeren Sprite får også en ny sukkerfri smaksvariant med «Sprite Lemon Lime & Cranberry». – Det er spennende å fornye både internasjonale klassikere som Sprite og norske ikoner som Urge. Ved å introdusere nye smaker på våre kjente merkevarer er målet at enda flere skal finne en sukkerfri favoritt, avslutter Karen Huffman.


Nøkkelord

Bilder

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom