TV 2

TV 2 og Telenor enige om ny avtale

Del

Etter flere uker med forhandlinger er TV 2 og Telenor nå i mål med en ny distribusjonsavtale.

Avtalen gjør at TV 2s innhold er tilgjengelig for kunder av Canal Digital Satellitt, Canal Digital Kabel og Telenor i tiden fremover. Den forrige avtalen utløp 1. juni, og TV 2 og Telenor ga hverandre da nødvendig tid for å oppnå enighet.

- Vi er tilfredse med innholdet i avtalen og ser frem til et godt samarbeid med Telenor i årene framover. TV 2 og Telenor har, som to norske samfunnsaktører, et særskilt ansvar for å sikre norsk innhold i en virkelighet der konkurransen fra globale aktører stadig blir hardere. Avtalen er et godt utgangspunkt for dette, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

- Vi er glad for å ha fått på plass en avtale med TV 2 som gjør at kundene våre fortsatt får tilgang til deres innhold. Et godt samarbeid mellom distributører og kringkastere er viktig i årene fremover, og denne avtalen viser at begge parter ser verdien av dette. Nå ser vi frem til å jobbe videre med TV 2 for å bringe innholdet ut på en god måte, sier Ragnar Kårhus, administrerende direktør i Canal Digital.

Kontaktpersoner, TV 2:

Sarah Willand
Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør
E-post: sarah.willand@tv2.no
Tlf.: 936 06 306

Sissel Kruse Larsen
Rådgiver
E-post: sisselkruse.larsen@tv2.no
Tlf.: 400 75 001

Kontaktperson, Telenor:

Tormod Sandstø
Director Nordic PR, Canal Digital
E-post: tormod.sandsto@canaldigital.no
Tlf.: 909 43 215

Nøkkelord

Bilder

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom