Coop Norge

Tilbakekaller Änglamark Tortilla chips 125 gram

Del

Coop tilbakekaller Änglamark Tortilla chips 125 gram med utløpsdato 12.6.2018 fra sine butikker etter at det er påvist små mengder gluten i produktet.

Gluten kan fremkalle en allergisk reaksjon hos personer som er allergisk mot gluten. Forbrukere som ikke er allergisk mot gluten, kan trygt spise produktet.

- Det er snakk om svært små mengder gluten, men for sikkerhets skyld har vi besluttet å tilbakekalle det berørte partiet, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop Norge.

Forbrukere som er allergisk mot gluten og som har kjøpt Änglamark Tortilla chips 125 gram med best før dato den 12.6.2018 anbefales å levere produktet tilbake til butikk slik at de kan få pengene tilbake.

Kontakter

Bilder

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom