Rambøll

Rambøll og den evigunge Gamlingen

Del

Ikke bare et badeanlegg, men Stavangers våteste møteplass.

Stolte bidragsytere fra Rambøll; Carl Inge Wathne , Else Dybkjær, Mailin Godfrey, Jarle Bergene
Stolte bidragsytere fra Rambøll; Carl Inge Wathne , Else Dybkjær, Mailin Godfrey, Jarle Bergene

-Vi er stolte over å ha jobbet med dette fantastiske badeanlegget som er til så stor glede for så mange i byen, forteller Rambølls prosjektleder, Carl Inge Wathne. –Her får Rambøll virkelig vist seg frem som en samfunnsrådgiver hvor vi bidrar til gode resultater for kunden og sluttbruker.

Etter 4 år med planlegging og bygging fikk innbyggerne endelig komme inn bak det flotte gjerdet som Rambølls landskapsarkitekter har designet.

En institusjon
Gamlingen er en institusjon i Stavanger, et utendørsanlegg med lang historie som i all tid har vært viktig for byens identitet. Anlegget åpnet første gang i 1957, men august 2015 ble det stengt på grunn av byggingen av Ryfast-tunellene. Deretter fikk anlegget fikk ny tomt ved Mosvannsparken i nær tilknytning til turområder og campingplassen. Rambøll ble sammen med kommunens arkitekt engasjert til å tegne byens nye utendørs svømmeanlegg.

Denne uken åpnet ordføreren det nye anlegget, med klipping av sløyfe og et spontant bad med klærne og ordførerkjedet på. Tilstede var 50 elever fra Tjensvoll skole, musikkorps, politikere og andre som har bidratt til det nye flotte badeanlegget. Med korpsmusikk i bakgrunnen ble det servert pølser fra en av byens beste restauranter og is fra egen isbar mens solen tittet frem.


Rambøll i Stavanger har bidratt med alle tekniske fag og landskapsarkitektur. I tillegg har vi hentet inn spesialkompetanse fra Rambøll i Danmark i forbindelsen med byggingen av det offentlige badeanlegget. Anlegget består av et badehus med trimrom, badstuer og fellesrom. Ute er det et 25 meters basseng og et barnebasseng. Anlegget har oppvarmet vann og kan brukes hele året og er dermed igjen en viktig bidragsyter til et variert aktivitetstilbud til byens innbyggere.

Kontakter

Bilder

Stolte bidragsytere fra Rambøll; Carl Inge Wathne , Else Dybkjær, Mailin Godfrey, Jarle Bergene
Stolte bidragsytere fra Rambøll; Carl Inge Wathne , Else Dybkjær, Mailin Godfrey, Jarle Bergene
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

Rambøll med ny VVA-avtale for Færder kommune7.3.2018 08:41Pressemelding

-Vi ser frem til et givende samarbeid om spennende prosjekter i årene fremover. Denne rammeavtalen er viktig for oss og bekrefter vår posisjon som rådgiver i Vestfold, sier Atle Gulbrandsen fra Rambøll. Tjøme og Nøtterøy ble slått sammen til Færder fra første januar i år. Til sammen har kommunen rundt 27.000 innbyggere, men i sommermånedene mer enn dobles antallet på grunn av stor tilstrømming til sommerparadiset. Dette gir særegne utfordringer for infrastruktur både over og under bakken og Rambøll er stolt over å kunne hjelpe kommunen med å løse sine oppgaver. Avtalen løper i 2+1+1 år.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom