Coop Norge

Pressetreff med Alexander Kristoff og Team Coop

Del

I forbindelse med NM fellesstart i Sandefjord inviteres det til pressetreff i Solnesbakken 15, 3159 Melsomvik klokken 10.00 - 11.00 lørdag 23. juni.

Til stede vil følgende utøvere være tilgjengelig for separate intervjuer:

  • Alexander Kristoff
  • Sven Erik Bystrøm
  • Krister Hagen
  • Øivind Lukkedal
  • Trond Håkon Trondsen
  • Erlend Blikra
  • Håkon Lunder Aalrust
  • Kristian Aasvold
  • Jon Anders Bekken
  • Anton Tunset 

I tillegg vil Stein Ørn og Magnus Børresen være til stede for intervju.

Dette vil være eneste mulighet for separate intervjuer under NM i Sandefjord, og eneste mulighet for intervju med Alexander Kristoff før Tour de France 2018. 

Det vil i etterkant være mulig å bli med på den aller siste treningsturen før NM. Vi stiller med to biler som en kan følge. Rytterne vil sykle i 1 - 1,5 time. 

For nærmere informasjon og påmelding, vennligst kontakt:

Kristian Dyrnes
Team Coop
Tlf: +47 908 08 762
Email: kristian@teamcoopsykkel.no

www.teamcoopsykkel.no

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

Situasjonen rundt Rognaldsen bakeri31.10.2018 19:49Aktuelt

Fredag 19. oktober ble Rognaldsen bakeri på Lindås stengt av Mattilsynet, før samme tilsyn gjenåpnet deler av bakeriet søndag 21. oktober. Bakeriet er deleid av Coop Norge Industri SA og har levert bakervarer til butikker i Bergen og omegn. Det som er avdekket er graverende og fullstendig uakseptabelt, og Coop Norge SA er svært rystet over Mattilsynet funn. Coop Norge beordret derfor bakeriet stengt med umiddelbar virkning da vi mottok rapporten fra tilsynet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom