TV 2

PRESSEINVITASJON: «ALLE I ARBEID» - FØRPREMIERE MED DIALOGMØTE

Del

TV 2 og produksjonsselskapet Teddy TV inviterer herved pressen til å være tilstede på førpremiere av serien «Alle i arbeid». Visningen følges opp av et dialogmøte med paneldeltagere og pressetreff.

Deltagerne i «Alle i arbeid». Foto: Espen Solli/TV 2.
Deltagerne i «Alle i arbeid». Foto: Espen Solli/TV 2.

Dokumentarserien «Alle i arbeid» har premiere på TV 2 tirsdag 28. august kl 20.00. Seks episoder. 

Vi følger 12 unge mennesker med ulike nevrobiologiske diagnoser som Aspergers og Tourettes-syndrom. Alle har det samme brennende ønske: De vil bidra i samfunnet og få en jobb hvor de kan bruke evnene sine.

TV 2 og produksjonsselskapet Teddy TV inviterer herved pressen til å være tilstede på førpremieren av serien som følges opp med et dialogmøte med paneldeltagere og avsluttes med pressemingling. 

Det blir anledning til å gjøre intervjuer med deltagerne i serien og med paneldeltagere. 

Fra TV 2 stiller TV 2-sjef Olav Sannes og de to prosjektledere for «Alle i arbeid», Ida Kalheim og Linn Aubert. Fra Teddy TV stiller daglig leder Hege Christensen, Executive Producer Vidar Nordli-Mathisen og manusforfatter Magnus Nome. 

Sted: Vika Kino – Ruseløkkveien 14

Dato: Mandag 27. august. 

14.30 – Dørene åpner

15.00 – Velkomst fra TV2

15.05 – Visning av «Alle i Arbeid», episode en. 

16.00 – Dialogmøte med panelet og publikum/presse. Moderator er Rune Kjos fra Nyhetskanalen TV 2. 

17.00 – Lett servering og mingling i foajeen – her kan presse gjøre intervjuer

1830 – Dørene stenger 

Panelet består av: 

- Olav Helland, deltager i serien. 

- Jan-Ole Hesselberg, psykologspesialist og ekspert i serien. 

- Kari Paulsrud, leder av det nylig oppstartede Autismeutvalget. 

- Kristina Jullum Hagen, direktør for arbeidslivsavdelingen i NHO 

- Morten Bakke, statssekretær fra Arbeidsdepartementet 

- Tuva Moflag, Stortingsrepresentatant for AP. Medlem av Helse-og omsorgskomiteen.

Om serien «Alle i arbeid»:

Vi følger 12 unge mennesker med ulike nevrobiologiske diagnoser som Aspergers og Tourettes-syndrom. Alle har det samme brennende ønske: De vil bidra i samfunnet og få en jobb hvor de kan bruke evnene sine.

Gjennom seks episoder følger vi deltagerne på deres reise mot arbeidslivet - en reise med både opp- og nedturer.  En gruppe eksperter er hjelpere på veien for å gi råd, finne deltagernes sterke sider og hjelpe til å finne ut hvilket yrke som kan passe for hver av dem 

Deltager i serien, OIav Helland har diagnosen Aspergers. Han sier følgende: 

 - Den viktigst grunnen for å komme meg ut i arbeidslivet er for å føle at jeg er med å bidra til samfunnet. Jeg har ikke lyst til å være en byrde. Jeg vil at verden skal være et litt bedre sted fordi jeg er her - og ikke det motsatte. 

Dialogmøte

Dialogen på møte kommer til å dreie seg om serien «Alle i arbeid» og hvordan man kan hjelpe personer som har havnet utenfor arbeidslivet til å bli inkludert. Hvordan kan vi lære arbeidsgivere å se forbi diagnoser og bli mer inkluderende? Hva kan vi lære av de arbeidsgiverne som allerede er gode på inkludering? Hvordan kommer regjeringens Inkluderingsdugnad inn i bilde? 

Ønsker dere å komme direkte til dialogmøte og vil se episoden i forkant, kan dere få tilsendt episode ved å kontakte meg på mail: ugb@tv2.no 

Vennligst gi en tilbakemelding innen mandag 27. august kl 13.00 hvem som kommer fra din redaksjon.  

Hjertelig velkommen! 

Nøkkelord

Kontakter

Unn Grethe BergePR- og medierådgiver

Pressekontakt for På tur med Dag Otto, Jakten på kjærligheten, Huskestue, Senkveld med Helene og Stian.

924 03 867ugb@tv2.no

Bilder

Deltagerne i «Alle i arbeid». Foto: Espen Solli/TV 2.
Deltagerne i «Alle i arbeid». Foto: Espen Solli/TV 2.
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom