TV 2

Petter og Vendela med egen dokuserie

Del

I dokuserien ”Vendela + Petter” kan seerne allerede til høsten følge Vendela Kirsebom og Petter Pilgaards første sommer sammen som kjærester på TV 2 Livsstil.

Foto: TV 2
Foto: TV 2

Etter at det tidligere i vår ble kjent at Vendela Kirsebom og Petter Pilgaard er et par, har det vært stor interesse rundt kjæresteparet. 

 -Det at vi først ble så ekstremt gode venner, og at det så utviklet seg til kjærlighet kom helt uventet på meg, sier Vendela.  

 21. august er det premiere på dokuserien ”Vendela + Petter” på TV 2 Livsstil. Gjennom 16 episoder kan seerne følge deres første sommer som kjærestepar.

 -Vi får utrolig mange spørsmål om hvordan livet er etter «Farmen Kjendis». Mye av det får du svar på i dokuserien, sier Petter. 

 -For min del har det vært en eventyrlig tid siden jeg forlot Storøy gård. Og etterdønningen har vært store både jobbmessig og privat, sier Vendela. 

 For Vendela er det en ny opplevelse å være med på en dokumantarserie som dette.

 -Det er morsomt, og samtidig veldig annerledes fra alt annet jeg har gjort før. Jeg er vant til å være foran kamera, men jeg må innrømme det i starten var rart å ha kamera på slep hele tiden, sier Vendela.

 ”Petter + Vendela” har premiere på TV 2 Livsstil 21. august, og er produsert av FreemantleMedia for TV 2.

Kontakter

Anne Martha LeidlandKommunikasjonsrådgiver

Skal vi danse, Senkveld, Best Før, Fingrene av fatet, Amatørenes Mester, Truls a la Hellstrøm og Skal vi Danse.

476 45 065 / 55 90 80 15aml@tv2.no

Bilder

Foto: TV 2
Foto: TV 2
Last ned bilde

Om TV 2

TV 2
TV 2
Lars Hilles gate 30
5020 Bergen

02255http://www.tv2.no

Dette er TV 2

TV 2 er Norges største kommersielle tv-kanal, og er en del av mediehuset TV 2 som står bak en rekke etablerte merkevarer som TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Sportskanalen, TV 2 Humor, TV 2 Sumo, TV2.no, TV 2 Mobil og TV 2 Skole.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, der deler årlig ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, forlag, Klikk.no, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper.

Følg saker fra TV 2

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom