Egmont Publishing

NY Eon-bok: Game of Clowns!

Del

Savner du noe som slukker blodtørsten frem til neste sesong av Game of Thrones? Da må du lete et helt annet sted. Dette er nemlig Game of Clowns!

I Game of Clowns møter vi atter det kjente og kjære persongalleriet fra Lauviks forrykte hode.
I den utvidede bladredaksjonen er nemlig maurslukeren Tetra fortsatt like naiv og hysterisk. Røyskatten Freddy er like kynisk. Gud fortsatt like lakonisk og Gonzales? Vel ... Han er fortsatt like ... Gonzales.

Det er ingen hemmelighet at Lars liker å harselere med religion, tabloidaviser, forholdet mellom mann og kvinne og visse deler av monarkiet. Ingen representanter for disse grupperingene bør dermed føle seg trygge for Lauviks satiriske strek i denne boken heller.

Denne boken samler det beste materialet fra noen år tilbake, med hovedfokus på rundt 2011-12. Dermed får vi et manisk skrått tilbakeblikk på en tid der lysfontenene gnistret friskt på tabloidavisenes forside og «Trekant» ikke bare var en geometrisk form. Vi møter også gamle travere som Fru Peppermø, samt nye bekjente som de to små monstrene Angst og Beven.
Blant annet.

Om kunstneren:
Lars Lauvik har Norges tykkeste hud.
I snart 20 år har Lars Lauvik tatt imot uante mengder tyn og verbale pungspark fra en av tegneserie-Norges mest innflytelsesrike bevegere og ristere. Under mottoet «Den man elsker tukter man» har nemlig serieredaktør Tormod Løkling latt det gå sport i å piske den hardtarbeidende serieskaperen Lars Lauvik. Gjerne for åpen scene i bladet Pondus.

Nesten 20 år senere kan vi alle være glade for at Lars har hud tykkere enn tektoniske plater. Der andre for lengst ville blitt funnet i fosterstilling, med leppestift i hele fjeset, strykende på en Barbie-dukke med halve hårmanken barbert bort (ikke spør), har Lars heller jobbet jevnt og trutt for å bli bedre. En jobb vi alle kan nyte godt av i softcoverboken EON – Game Of Clowns.

EON – Game of Clowns

120 sider - 159,90

Spørsmål?

Kontakt redaktør Tom Ostad:
Mobil: 99 12 11 12
Mail: tro@egmont.com

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmontpublishing.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6200 ansatte og aktivitet i 30 land. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film og kinodrift. Egmont er en stiftelse som omsetter for 14,5 milliarder NOK og deler årlig ut over 120 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom