Dale of Norway

Nå lanseres hele 4 nye offisielle gensere innen vintersport samtidig

Del

Nå lanseres de offisielle genserne både til Skiskytter-VM i Oslo, Ungdoms-OL på Lillehammer og sesongens offisielle landslagsgensere til langrenn og alpint. Alle er designet og strikket i Norge.

Den nye offisielle genseren for Alpinlandslaget er et unikt vannavstøtende og vindtett ullplagg. 
Her med Kjetil Jansrud, Nina Løseth og Aksel Lund Svindal.
(Foto: «Dale of Norway»)
Den nye offisielle genseren for Alpinlandslaget er et unikt vannavstøtende og vindtett ullplagg. Her med Kjetil Jansrud, Nina Løseth og Aksel Lund Svindal. (Foto: «Dale of Norway»)

Dale of Norway har levert VM- og OL-gensere til våre norske skihelter helt siden 1956, og har i år fått oppgaven å designe hele 4 nye gensere. Siden genserne er strikket i Norge, bidrar de til fremme norsk identitet og teamfølelse både blant utøvere og publikum, sier eier av Dale of Norway Hilde Midthjell. Hun fremhever også at Dale of Norway nå tilbyr langt mer moderne design og kvaliteter enn tidligere. Tre av genserne er i myk og kløfri merino-ull, noe som gjør dem velegnet også til innebruk, mens den fjerde er i en ny og teknisk «Weatherproof»-kvalitet.

Genseren til Skiskytter-VM i mars er i de offisielle VM-fargene med VM-logo, og vil være hele folkets helnorske «heia-genser». Designet er friskt og sporty, hvor den tradisjonelle 8-bladsrosen kombineres med to skiskyttere.

OL-genseren «Lillehammer» til Ungdoms-OL i februar har et diskret mønster inspirert av OL-genseren fra 1994, men i en langt mer moderne utgave. Dale of Norway har her en eksklusiv rett til bruk av OL-ringene på strikkeplagg.

Den offisielle Langrennsgenseren har et retro-moderne design i norske flaggfarger, og er inspirert av Dales VM-genser i Garmisch 1978. Den heter derfor «Garmisch».

Den offisielle Alpingenseren er i en ny og innovativ «Weaterproof»-kvalitet i lett ull. Den er vann- og smussavstøtende, med en vindtett membran som puster, og kan derfor brukes i all slags vær uten ytterjakke. (Morsomme «Cola-foto» med våre kjente utøvere viser hvordan væske og farge preller av genseren, som holder seg like tørr og ren.)

For informasjon om nettbutikk, konseptbutikker og forhandlere, se www.daleofnorway.com

 

MER INFORMASJON OG FOTO

Foto i høy og lav oppløsning og utdypende pressemeldinger ligger på ftp:

box.com/Daleofnorway2015/

Passord: Dale2015
Mappe: Presselansering okt. 2015

Hvis du har spørsmål knyttet til nedlasting av ovennevnte fotos, kontakt:
Markedskoordinator Ingrid Fulton: ingrid@dale.no, mobil 468 28 460

 

MERK: Dale of Norway eier rettighetene til vedlagte fotos, som kan brukes av presse. Fotos merkes Dale of Norway om dette ikke fremkommer i teksten.

Nøkkelord

Kontakter

Markedsansvarlig Astrid Lundvang
astrid.lundvang@dale.no
mobil 419 26 602

Eier av Dale of Norway Hilde Midthjell
hilde@dale.no
mobil 908 37 111

Bilder

Den nye offisielle genseren for Alpinlandslaget er et unikt vannavstøtende og vindtett ullplagg. 
Her med Kjetil Jansrud, Nina Løseth og Aksel Lund Svindal.
(Foto: «Dale of Norway»)
Den nye offisielle genseren for Alpinlandslaget er et unikt vannavstøtende og vindtett ullplagg. Her med Kjetil Jansrud, Nina Løseth og Aksel Lund Svindal. (Foto: «Dale of Norway»)
Last ned bilde
Den offisielle OL-genseren for Ungdoms-OL er en sporty og moderne versjon av OL-genseren fra 1994.
(Foto: «Dale of Norway»)
Den offisielle OL-genseren for Ungdoms-OL er en sporty og moderne versjon av OL-genseren fra 1994. (Foto: «Dale of Norway»)
Last ned bilde
Den offisielle VM-genseren for Skiskytter-VM i Oslo 2016 vil være «Folkets helnorske heia-genser».
(Foto: «Dale of Norway»)
Den offisielle VM-genseren for Skiskytter-VM i Oslo 2016 vil være «Folkets helnorske heia-genser». (Foto: «Dale of Norway»)
Last ned bilde
Therese Johaug, Martin Johnsrud og hele elitelaget fronter den nye offisielle Langrennsgenseren.
(Foto: «Dale of Norway»)
Therese Johaug, Martin Johnsrud og hele elitelaget fronter den nye offisielle Langrennsgenseren. (Foto: «Dale of Norway»)
Last ned bilde

Om Dale of Norway

Dale of Norway

5722 Dalekvam

56 59 54 00http://www.dale.no
OM DALE OF NORWAY Tettstedet Dale ligger mellom vakre og bratte fjell, omgitt av Vestlandets fosser og fjorder. Her ble Dale of Norway grunnlagt i 1879 på grunn av lett tilgang på ull og energi fra lokale fossefall, samt sterke strikketradisjoner i distriktet. Siden da har selskapet utviklet en rekke imponerende design i de beste kvaliteter, anerkjent over hele verden. Også i dag designer og strikker Dale of Norway sine plagg i Norge. De siste par årene har kolleksjonen blitt utvidet med en rekke nye design i mykere og lettere ullkvaliteter tilpasset en moderne forbruker.

Følg saker fra Dale of Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Dale of Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Dale of Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom