DLA Piper

Kaare Oftedal blir ny managing partner i DLA Piper i Norge

Del

Kaare Oftedal blir ny managing partner i DLA Piper i Norge når Hans Christian Brodtkorb styrker fokus på DLA Piper sin nordiske vekststrategi. Brodtkorb har vært managing partner og ledet DLA Piper i Norge siden 2013. I denne perioden har firmaet økt omsetningen med hele 71 prosent fra 153 millioner i 2013 til 262 millioner i 2017. Samtidig har selskapet i perioden økt fra 76 ansatte til 120 ansatte ved inngangen til 2018.

Hans Christian Brodtkorb og Kaare Oftedal.
Hans Christian Brodtkorb og Kaare Oftedal.

– DLA Piper er det eneste advokatselskapet i Norden med kontor i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det å lede DLA Piper i Norge har vært en utrolig spennende reise de siste fem årene, og jeg gleder meg nå til å kunne fokusere på rollen som styreleder i Norden med fokus på vekst for selskapet og verdiskapning for våre kunder, sier Hans Christian Brodtkorb.

– Det er verdt å merke seg at vi nå, med vår nordiske plattform,  er  ledende innen oppkjøp og fusjoner (M&A) i henhold til Mergermarket om vi ser på antall transaksjoner. Satsingen innen corporate og M&A vil bli sentral for oss i Norden i årene som kommer, sier Brodtkorb.

– Vi er utrolig glad for at Hans Christian Brodtkorb tar på seg ansvaret for å drive veksten i Norden fremover, sier Andrew Darwin som er COO for DLA Pipers virksomhet i Europa.  - Kunder stiller krav til stadig større effektivitet på tvers av landegrenser og nå sikrer vi oss solid fokus på å drive utviklingen i Norden.

Kaare Oftedal, som blir ny managing partner i Norge, har jobbet i DLA Piper siden 2014 og leder i dag selskapets Corporate-avdeling i Norge.

–  I Norge betjener DLA Piper store og små norske kunder. Videre betjener vi internasjonale kunder, herunder en rekke multinasjonale selskaper fra Global 1000 og Fortune 500-listen som vi har et kundeforhold til i mange land. Vi er langsiktig i alt vi gjør og satser knallhardt på å vokse innen M&A og transaksjonsmarkedet også i Norge, sier Oftedal.

- Vi ser også at vår satsing blant annet med etablering av en egen Økokrim-enhet og en Kina-desk i Norge gir resultater. Behovet for advokattjenester knyttet til kompliserte Økokrim-saker er voksende i Norge og rekrutteringen av advokat og partner Berit Reiss-Anderssen og Petar Sekulic har gitt oss et solid fotfeste i dette markedet. Målet med vår Kina-satsing er å kunne tilby økt service til kinesiske investorer og selskaper som ønsker å satse og gjøre oppkjøp i Norge, men også for å sikre en god og effektiv dialog med våre kontorer i Beijing, Shanghai og Hong Kong på vegne av norske interesser i Kina. DLA Piper har ca. 250 advokater ved disse kontorene og dette viser hvilken internasjonal kraft og servicemulighet vi har for våre kunder.

– Det blir utfordrende og spennende å ta over stafettpinnen etter Hans Christian Brodtkorb som managing partner i Norge. Som partner og ansatt har jeg latt meg imponere over vår utvikling i de senere år. Nå skal vi ytterligere brette opp ermene, sier Kaare Oftedal som tiltrer rollen over nyttår.

DLA Piper er et fullservice forretningsadvokatselskap og har blitt markedsleder i Norden med over 1 milliard i omsetning.  Advokatfirmaet har fokus på en rekke bransjer som blant annet finans, eiendom, teknologi, energi og forsikring og satser tungt innen rådgivning knyttet til oppkjøp og fusjoner (M&A) og er av Mergermarket rangert som det ledende selskapet innen M&A basert på antall transaksjoner i Norden. DLA Piper det eneste internasjonale advokatfirmaet med representasjon i Norge, Sverige, Danmark og Finland og har i løpet av få år gått fra å ha virksomhet i Norge til å ha nær 400 advokater og over 600 ansatte i Norden.

For ytterligere informasjon:
Hans Christian Brodtkorb, styreleder for DLA Piper i Norden og partner i DLA Piper i Norge, mobil 922 22 231 og e-post: hans.christian.brodtkorb@dlapiper.com
Kaare Oftedal, managing partner, DLA Piper i Norge, mobil 916 13 838, e-post: kaare.oftedal@dlapiper.com   

Fakta om DLA Piper:
DLA Piper er et globalt advokatfirma med 4.700 advokater og kontorer i mer enn 45. I Norden har DLA Piper kontor i København og Aarhus i Danmark, Oslo i Norge, Stockholm i Sverige og Helsingfors i Finland. DLA Piper er et fullservice advokatfirma som bistår virksomheter med deres juridiske behov over hele verden. DLA Piper i Norge har en klar vekststrategi og har i Norge rekruttert en rekke nye partnere over den siste to årene. Selskapet har 33 partnere i Oslo. I alt jobber det 100 ansatte i Norge hvorav de fleste er advokater. For mer informasjon: www.dlapiper.com.

Nøkkelord

Kontakter

Even Heen Kristensen Marketing Consultant

even.heen.kristensen@dlapiper.com

+47 456 63 269

Bilder

Hans Christian Brodtkorb og Kaare Oftedal.
Hans Christian Brodtkorb og Kaare Oftedal.
Last ned bilde

Om DLA Piper

DLA Piper er et globalt advokatfirma med 4.700 advokater og kontorer i mer enn 45. I Norden har DLA Piper kontor i København og Aarhus i Danmark, Oslo i Norge, Stockholm i Sverige og Helsingfors i Finland. DLA Piper er et fullservice advokatfirma som bistår virksomheter med deres juridiske behov over hele verden. DLA Piper i Norge har en klar vekststrategi og har i Norge rekruttert en rekke nye partnere over den siste to årene. Selskapet har 33 partnere i Oslo. I alt jobber det 100 ansatte i Norge hvorav de fleste er advokater. For mer informasjon: www.dlapiper.com

Følg saker fra DLA Piper

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra DLA Piper på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra DLA Piper

Kjell-André Honerud til DLA Piper fra Føyen Torkildsen AS: DLA Piper styrker team med fokus på entreprise, offentlig anskaffelser og OPS-prosjekter22.8.2017 12:41Pressemelding

DLA Piper fortsetter veksten i Norge og styrker sitt team innen eiendom, entreprise, offentlig anskaffelser og OPS-prosjekter gjennom å rekruttere Kjell-André Honerud fra Føyen Torkildsen som ny partner. DLA Piper ble nylig det største advokatfirmaet i Norden ved at det danske advokatfirmaet LETT med over 300 ansatte gikk inn i DLA Piper med virkning fra mai 2017. DLA Piper har 600 ansatte i Norden, 4.200 advokater internasjonalt og er representert i mer enn 40 land.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom