Rambøll

Erlend Bere blir salgsdirektør for Rambøll i Norge

Del

Fullt fokus på kundenes behov.

Salgsdirektør i Rambøll, Erlend Bere. Foto: Werner Anderson.
Salgsdirektør i Rambøll, Erlend Bere. Foto: Werner Anderson.

- Vårt mål er å være den mest kundeorienterte aktøren i byggebransjen! Ved å opprette en salgsdirektørstilling i ledergruppen, som skal ha fullt fokus på kunder og marked, understøtter vi at vi mener alvor. Kundene våre skal merke at Erlend har blitt en del av laget vårt, sier administrerende direktør i Rambøll, Ole-Petter Thunes.

Lang erfaring
Bere kommer fra Multiconsult hvor han har vært i 12 år og har gått gradene fra VVS-ingeniør til salgsdirektør. Han har også jobbet fem år i Cowi og har totalt 20 års erfaring fra bygg- og anleggsbransjen.

- Byggenæringen i Norge har vært preget av gode tider i veldig lang tid. De siste årene har fått mange til å åpne øynene for at økt konkurransekraft, og mer effektive metoder, er essensielt for å beholde posisjoner som vi før har tatt for gitt, sier Erlend Bere.

Lytte til kundene
- Kundene krever mer enn før, og det er da vi i Rambøll skal vise at vi lytter til deres behov og at vi kan levere. Vi er avhengig av kundenes gjennomføringsevne og konkurransekraft og de er avhengige av at vi tilbyr de beste løsningene for hvert eneste prosjekt vi er involvert i. Rambøll har tatt endringene i markedet innover seg og dette åpnet for en mulighet som jeg bare måtte gripe, forteller Bere om hvorfor han begynner i Rambøll.

– Jeg synes også en selveid stiftelse som har samfunnsnyttige bidrag som mål gir en ekstra dimensjon i arbeidet. Det betyr ikke at vi ikke skal tjene penger, men at penger vi tjener går tilbake til utvikling av våre medarbeidere og selskapet, samt støtte til samfunnsutviklende prosjekter. I tillegg har Rambøll et internasjonalt perspektiv der jeg kan hente både inspirasjon og ressurser, noe jeg synes er veldig spennende, avslutter han.

Bere tiltrådte stillingen 22. januar.

Kontakter

Bilder

Salgsdirektør i Rambøll, Erlend Bere. Foto: Werner Anderson.
Salgsdirektør i Rambøll, Erlend Bere. Foto: Werner Anderson.
Last ned bilde

Om Rambøll

Rambøll
Rambøll
Hoffsveien 4
0275 OSLO

22 51 80 00http://www.ramboll.no

Rambøll en global samfunnsrådgiver innen bygg & arkitektur, transport, energi, vann, miljø & helse, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1400 medarbeidere fordelt på 20 kontorer. Virksomheten har totalt 12 800 medarbeidere lokalisert i 35 land.

I Rambøll er vi opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger som skal gi rom for vekst og utvikling, og som er det beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet omkring. Våre tjenester skal resultere i verdier både for oss som lever i dag, og for dem som kommer etter oss.

Følg saker fra Rambøll

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Rambøll på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Rambøll

Kontrakten for Tromsø lufthavns nye terminalprosjekt er signert7.11.2018 15:47Pressemelding

-Nå er det offisielt, nå begynner arbeidet med å skape en ny arktisk hub som han bidra til økt vekst i hele regionen,» Sier Eskild Andersen. «Prosjektet har høy prioritet da trafikkveksten i nord forventes å fortsette, og vi gleder oss til å kunne få bedre kapasitet og fasiliteter i Tromsø. sier Thorgeir Landevaag, divisjonsdirektør i Avinor. -Det er et viktig prosjekt både samfunnsmessig og faglig. Vi ser fram til å løse spennende utfordringer i nært samspill med Avinor og Nordic. Sammen skal vi skape fremtidens flyplass,» sier Ole-Petter Thunes. Han fortsetter; «Dette prosjektet gir oss mulighet til å benytte vår beste kompetanse lokalt, nasjonalt og globalt, noe som igjen vil gi verdi til Avinor og til alle som reiser til og fra Tromsø lufthavn. Arbeidet starter for fullt den 8. november og forprosjektet skal etter planen være klart allerede til våren. Kontrakten som nå ble signert omfatter arkitekt og alle rådgivende ingeniørfag som er nødvendig for å levere forprosjektet, samt det

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom