Skanska Norge

Drømmesalgsstart for Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjekt

Del

Onsdag 29. august var det salgsstart på Aveny Vest i Lillestrøm, Skanskas første BREEAM-sertifiserte boligprosjekt. 43 av de 80 leilighetene i første byggetrinn ble solgt.

– Det er fantastisk å se at vi har skapt et boligprosjekt som slår så godt an i markedet. Vi har, sammen med arkitektene brukt mye tid på å skape et prosjekt som passer inn i omgivelsene, og Aveny Vest er et prosjekt som virkelig gjør det. Det har varierende høyde, tilbaketrukne verandaer og forskjellige fasader som gjør at hele prosjektet vil passe godt inn mot trehusbebyggelsen og miljøgaten ved siden av, sier prosjektsjef i Skanska Eiendomsutvikling Karl Moriggi.

En fantastisk beliggenhet
Aveny Vest ligger midt i Lillestrøm sentrum, kun 300 meter fra togstasjonen.

– Beliggenheten i seg selv gjør prosjektet attraktivt i markedet. Men for oss har det vært viktig å skape et lunt, privat og godt sted å bo, og vi ser at flere av kjøperne våre er mennesker som går fra enebolig til leilighet.

Skanskas mest miljøvennlige boligprosjekt
Aveny Vest er Skanskas første boligprosjekt som er sertifisert etter BREEAM-NOR sertifiseringen. BREEAM er en internasjonal bærekraftstandard for utredning og rangering av bygninger. Prosjekter som tildeles et slikt sertifikat fyller krav til blant annet godt inneklima, bærekraftige og giftfrie materialer, balansert ventilasjon og gode lysforhold. Det er strenge krav til byggeprosessen og bruken av miljøvennlige metoder som skal sørge for en ryddig og sunn byggeplass, både for de som jobber der og de som bor rundt.

– Som en del av denne bransjen har vi utviklere et spesielt ansvar i å skape mer miljøvennlige prosjekter. Da er det selvsagt veldig gledelig å se at boligkjøperne også tenker miljø, og ønsker å gjøre en av sine viktigste investeringer i et prosjekt som Aveny Vest, sier Regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling Helen Gåsvik.

Aveny Vest vil bestå av 176 selveierleiligheter fordelt på tre selvstendige bygg, og har byggestart i første kvartal av 2019.

For mer informasjon, kontakt:
Helen Gåsvik, Regiondirektør Skanska Eiendomsutvikling: 98 21 04 70
Karl Moriggi, prosjektsjef Skanska Eiendomsutvikling: 47 65 04 55

Bilder

Om Skanska Norge

Skanska Norge
Skanska Norge
Lakkegata 53
0107 Oslo

40 00 64 00http://www.skanska.no

Skanska er et av verdens ledende eiendomsutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 40 000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

Følg saker fra Skanska Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Skanska Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom