Skanska Norge

Nytt byggetrinn for Skanska på Mitt Hillevåg i Stavanger

Del

Skanska skal bygge 38 nye leiligheter i byggetrinn tre på Mitt Hillevåg i Stavanger for Køhler Eiendom. Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på 150 millioner kroner eks. mva.

Skanska starter nå bygging av byggetrinn tre, som består av 38 leiligheter fordelt på syv etasjer, parkeringsanlegg, utomhus og underetasjen til det neste byggetrinnet.
Skanska starter nå bygging av byggetrinn tre, som består av 38 leiligheter fordelt på syv etasjer, parkeringsanlegg, utomhus og underetasjen til det neste byggetrinnet. Køhler Eiendom

Totalt består Mitt Hillevåg av rundt 350 nye boliger, med en flott beliggenhet med nærhet til sjø, kollektivtrafikk og kjøpesenter. Bygningene vil bestå av en kombinasjon av lave byhus og høye boligtårn. Skanska bygget også det andre byggetrinnet som ble ferdigstilt i fjor, og skal nå i gang med byggetrinn tre, som består av 38 leiligheter fordelt på syv etasjer, parkeringsanlegg, utomhus og underetasjen til det neste byggetrinnet.

- Stavanger og omegn er et viktig satsningsområde for Skanska, hvor vi har bygget opp en god portefølje med spennende prosjekter som bidrar til å utvikle regionen. I dette prosjektet har vi har fått bruke samspills- og prosjektutviklingskompetansen vår på en god måte, og vi er fornøyde med at Køhler Eiendom ønsker at Skanska skal fortsette med utbyggingen av Mitt Hillevåg, sier konserndirektør for Skanska byggvirksomhet, Tor Arne Midtskogen.

- Vi har samarbeidet meget godt med Køhler Eiendom i en årrekke. Vi er stolte av hva vi har fått til sammen på Mitt Hillevåg, og er glade for at vi får være med videre på enda et byggtrinn på dette fantastiske prosjektet. Køhler Eiendom er en profesjonell byggherre med en sterk lokal forankring, og vi deler mange av de samme verdiene. Nå ser vi frem til å komme i gang med byggingen av neste byggetrinn, sier Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet.

Køhlernavnet går som en rød tråd gjennom hillevågshistorien, fra handelshuset Køhler anno 1800-tallet og frem til utbyggingen av Mitt Hillevåg i dag. Fra starten har det vært store ambisjoner for området, og visjonen har vært å legge til rette for et attraktivt bolig- og næringsområde som bidrar til å gi Hillevåg bydel høyere kvalitet. Miljømessige hensyn, høy funksjonalitet, urbane utearealer og attraktiv arkitektur blir vektlagt.

Kontakter

Alv SelvikProsjektsjefSkanska

Tel:93444696

Om oss

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av næringsbygg, boliger og prosjekter i offentlig-privat-samarbeid. Konsernet har i dag 28 000 medarbeidere og Norge er ett av ni land hvor Skanska har virksomhet.

Følg pressemeldinger fra Skanska Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Skanska Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Skanska Norge

Naturvitenskap på agendaen - første spadetak for det nye vitensenteret i Kristiansand er tatt!10.4.2024 10:00:25 CEST | Pressemelding

Det var et viktig øyeblikk for kunnskaps- og vitenskapsformidling på Sørlandet, da det første spadetaket ble tatt for det nye vitensenteret på Gimlemoen. Dette markerer en ny æra for Vitensenteret Sørlandet og Universitetet i Agder (UiA), som sammen tar steget mot større og mer tilrettelagte lokaler. Vi bygger bygget som skal levere fremtidens læringsopplevelser innen naturvitenskap!

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye