Coop Norge

Coop ny generalsponsor for Friidrettsforbundet

Del

Norges Friidrettsforbund og Coop har i dag signert en samarbeidsavtale som gjør Coop til generalsponsor fram til 2020.

-Norges Friidrettsforbund (NFIF) er stolt over å få en så solid aktør som Coop med på laget. Dette er en stor og viktig avtale for alle som driver med friidrett, sier generalsekretær i NFIF Kjetil Hildeskor.

Det er flere likhetstrekk mellom NFIF og Coop, som begge er medlemsorganisasjoner med tilholdssteder over hele landet.

- På den måten er Coop en partner som det er lett for oss å identifisere seg med. Coop er eid av medlemmene og har butikker over hele landet. Der man finner en fridrettsklubb finner man også en Coop-butikk, sier Hildeskor.

Viktig støttespiller
Gjennom det siste drøye halvåret har Norsk Friidrett knyttet til seg store samarbeidspartnere som Gjensidige, GTravel og PUMA International.

- Når Coop nå blir vår generalsponsor, føler vi at det er med på å underbygge fremgangen i norsk friidrett. Vi har begge det samme målet, nemlig å gi flest mulig best mulig tilgang til aktivitet og sunt felleskap, sier generalsekretær Hildeskor.

Coop heier på alle
Konsernsjef Geir Inge Stokke i Coop Norge SA er stolt av å få bidra til utviklingen av norsk friidrett i årene som kommer. Han sier at Friidrett er inkluderende og har en viktig rolle i mange lokalsamfunn.

- Coop er eid av kundene og vi er opptatt av å støtte de idrettene som engasjerer hele befolkningen, både i form av breddetilbud og store idrettsopplevelser. Det har særlig vært ønsket av våre yngre medeiere at Coop skal engasjere seg som støttespiller for Friidrettsforbundet, og i Coop lytter vi til våre eiere. Målet er å inspirere og motivere alle som driver med trening og fysisk aktivitet og gjøre idrett tilgjengelig for alle, sier Stokke.

Kontakter

Om Coop Norge

Coop Norge
Coop Norge
Østre Aker vei 264
0915 Oslo

https://www.coop.no

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag 1,6 millioner medlemmer/medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg saker fra Coop Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom