Norges Fotballforbund

Norges tropp mot Tsjekkia og Slovakia

Del

Se hvilke 23 spillere som er tatt ut i troppen.

NTB NTB

Tirsdag presenterte landslagssjef Ståle Solbakken troppen til kampene på Ullevaal mot Tsjekkia 22. mars og Slovakia 26. mars.

Les også:  Aursnes gir seg på landslaget

Klikk her for å se U21-landslagstroppen

Troppen:

Ørjan Nyland - Sevilla
Mathias Dyngeland - Brann
Egil Selvik - Haugesund
Kristoffer Vassbakk Ajer - Brentford
Fredrik Bjørkan - Bodø/Glimt
Jesper Daland - Cercle Brugge
Andreas Hanche-Olsen - Mainz
Marcus Holmgren Pedersen - Sassuolo
Julian Ryerson - Borussia Dortmund
David Møller Wolfe - AZ Alkmaar
Leo Østigård - Napoli
Patrick Berg - Bodø/Glimt
Sander Berge - Burnley
Oscar Bobb - Manchester City
Aron Dønnum - Toulouse
Mohamed Elyounoussi - FC København
Osame Sahraoui - Heerenveen
Kristian Thorstvedt - Sassuolo
Hugo Vetlesen - Club Brugge
Martin Ødegaard - Arsenal
Erling Braut Haaland - Manchester City
Jørgen Strand Larsen - Celta Vigo
Alexander Sørloth - Villareal

null

Følg pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Fotballforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Fotballforbund

Kronikk: Fotballklubbenes grønne mulighet6.3.2024 10:50:38 CET | Pressemelding

Til redaksjonen, Her er en kronikk fra fotballpresident Lise Klaveness + bilde til fritt bruk for redaksjonen. Fotballklubbenes grønne mulighet Norske kunstgressbaner bidrar til fantastisk aktivitet, men også til store utslipp av mikroplast i naturen. Heldigvis har det kommet en løsning for norske klubber – og en gyllen mulighet for trenerne. Lise Klaveness, president i Norges Fotballforbund En lang vinter går mot vår. Sikre tegn er mindre snø og mer synlig gummigranulat – disse små sorte kulene som har vært helt avgjørende for kunstgresseventyret i Norge, aktivitetstilbud og sosiale felleskap for nesten 350 000 spillere – året rundt. Slagsiden av eventyret er naturligvis miljøaspektet. Kunstgressbaner står for det nest største landbaserte utslippet av mikroplast i naturen. Problemet er at gummikulene i for stor grad fortsatt havner på avveie. Alle som har vært på en kunstgressbane vet hvor enkelt de svarte kulene lurer seg inn i hjemmet. Hvert år er det estimert at 1500 tonn mikroplas

PM: Slik spilles Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen 202420.12.2023 12:49:19 CET | Pressemelding

Norges Fotballforbund har i samarbeid med Norsk Toppfotball (NTF), Toppfotball Kvinner (TFK), Fotball Media (FM), SINTEF, TV 2 og NRK satt opp spilleplanene for 2024. Sammen med spilleplanene følger uttak av TV-kamper i de 15 første serierundene. Spilleplan Eliteserien 2024 Spilleplan Toppserien 2024 Spilleplan OBOS-ligaen 2024 - De viktigste faktorene som er vektlagt er best mulig koordinering mellom de ulike turneringene for å unngå kollisjoner, tilpasning for klubbene som skal spille E-cup, ønsker og begrensninger fremsatt av klubbene selv og rettighetshavers ønsker om tilpasninger, sier leder av NFFs konkurranseavdeling, Nils Fisketjønn. - Oppsettet har vært spesielt krevende i år fordi mange kamper i tre ulike turneringer går samtidig over en relativt kort tidsperiode. I tillegg har flere lag i år anleggsbegrensninger da dekket på banen skal skiftes. Begge disse forholdene setter begrensninger i utvalgene. Samtidig er vi glade for at vi innenfor gjeldende rammer har klart å tilfre

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye