Bertel O. Steen

Bertel O. Steen og Erik Arnesen Helsfyr inngår partnerskap i Oslo øst

Del
Det er inngått intensjonsavtale om at Bertel O. Steen Detalj AS kjøper 50,1 prosent av aksjene i Mercedes-Benz forhandleren Erik Arnesen Helsfyr AS i Oslo. Partene tar sikte på at avtalen vil være gjennomført innen september.
Fra venstre daglig leder Erik Thoner i Dronningfjell AS og direktør Per-Kristian Jonassen i Bertel O. Steen Detalj AS.
Fra venstre daglig leder Erik Thoner i Dronningfjell AS og direktør Per-Kristian Jonassen i Bertel O. Steen Detalj AS.

- Den sterke merkevaren som Erik Arnesen Helsfyr har i Oslo øst skal forenes med Bertel O. Steen-konsernets kraft for ytterligere å befeste seg som en sterk aktør i dette distriktet, sier Per-Kristian Jonassen, direktør i Bertel O. Steen Detalj AS

Erik Arnesen Helsfyr AS konsolideres inn i Bertel O. Steen og selskapet vil fortsette å hete Erik Arnesen Helsfyr.

- Erik Arnesen Helsfyr har vært Mercedes-Benz forhandler siden 1962. Nå forener vi våre to selskaper med den unike erfaringen som begge parter representerer. Det er flere år siden vi begynte å snakke om et samarbeid, og det er gledelig at dette nå har materialisert seg til noe virkelig sterkt. Erik Arnesen-historien begynner så langt tilbake som i 1946, og allerede da reparerte mekaniker Erik Arnesen selv Mercedes-Benz i sitt lille verksted i Akersveien i Oslo. Vi sikrer både lønnsom drift, fremtiden til selskapet i en stadig mer konsolidert bransje, og ikke minst våre ansattes arbeidsplasser gjennom et slikt partnerskap. Mulighetene dette gir fremover er det bare fantasien som setter grenser for, sier Erik Thoner, daglig leder i Dronningfjell AS, som er Thoner-familiens eierselskap og dagens eiere av Erik Arnesen Helsfyr AS.

Avtalen innebærer at Bertel O. Steen Detalj kjøper 50,1 prosent av aksjene, og daglig leder vil fremdeles være Lars Erik Presterud.

Partene er enige om ikke å kommentere kjøpspris eller andre kommersielle detaljer.

Eventuelle spørsmål kan rettes til: 
Per-Kristian Jonassen, direktør Bertel O. Steen Detalj AS: jonassen@bos.no / 922 18 384
Erik Thoner, daglig leder i Dronningfjell AS: erik.thoner@erikarnesen.no / 415 56 822


Fakta om Erik Arnesen Helsfyr:
Erik Arnesen Helsfyr har totalt rundt 50 medarbeidere lokalisert på Helsfyr og Rommen, og hadde en samlet omsetning på rundt 530 millioner kroner i 2022. I løpet av fjoråret leverte forhandleren nesten 700 nye og ca. 300 brukte Mercedes-Benz.

Nøkkelord

Bilder

Fra venstre daglig leder Erik Thoner i Dronningfjell AS og direktør Per-Kristian Jonassen i Bertel O. Steen Detalj AS.
Fra venstre daglig leder Erik Thoner i Dronningfjell AS og direktør Per-Kristian Jonassen i Bertel O. Steen Detalj AS.
Last ned bilde

Om Bertel O. Steen

Bertel O. Steen
Bertel O. Steen
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

67 92 60 00https://www.boskonsern.no/

Bertel O. Steen importerer bilmerkene Mercedes-Benz, Kia, Peugeot, Citroën, DS, Opel, smart®, Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Jeep, Setra og Fuso til Norge. Hovedtyngden av salget skjer gjennom vår egeneide forhandlerkjede.

Konsernet eier også Snap Drive AS, en frittstående verkstedkjede med 27 verksteder lokalisert i de største byene i Norge samt bildelingstjenesten Otto som tilbyr delebiler i flere kommuner. 

I Bertel O. Steen har vi satt oss et ambisiøst formål – «Vi bringer kundene og samfunnet fremover på en ansvarlig og enklere måte». Vi skal gjøre det mulig for folk å reise slik de vil, uten bekymringer. Bertel O. Steen er garantisten for kvalitet og trygghet. Vi bryr oss om hver eneste kunde, om samfunnet og om hverandre. 

Følg pressemeldinger fra Bertel O. Steen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Bertel O. Steen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bertel O. Steen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye