Verdens største hamburgerkjede tester nytt konsept i Norge

Del

McDonald's tester nytt servicekonsept og selvbetjening i Norge. Den første restauranten med det nye konseptet åpner på Alnabru nå i mars.

-Vi tester nå et nytt servicekonsept i Norge, for å gi kundene en bedre og mer sømløs opplevelse når de besøker en McDonald's-restaurant. Som et ledd i denne satsingen har vi nå installert digitale bestillingskiosker, som gjør at kunden vil kunne velge om de vil legge til eller ta vekk noen ingredienser på burgeren sin når de bestiller. På sikt vil dette også muliggjøre flere produkter på menyen. Når kundene bestiller vil de få en kvittering med et bestillingsnummer. Når maten er klar, kan denne enkelt hentes fra utleveringspunktet i restauranten, sier Erik Lødding, sjef for kommunikasjon og myndighetskontakt i McDonald's Norge.

Testingen av det nye konseptet innebærer også betydelige operasjonelle endringer.

-Selv om vi digitaliserer mye i restaurantene, vil behovet for ansatte fortsatt være det samme. Alle ansatte må igjennom grundig opplæring i nye prosedyrer før vi introduserer konseptet i en restaurant. Vi har derfor satt igang et omfattende treningsprogram. Som en av Norges største arbeidsplasser for unge, opplever vi et stort engasjement rundt det nye servicekonseptet og muligheten de får til å være med på testingen av dette fremtidsrettede konseptet, sier Lødding.

Installerer virtuelle spill og mobilladere ved bordene

-McDonald's skal være et pusterom i en hektsik hverdag og stedet du ønsker å besøke for å kose deg. Vi har derfor valgt å installere virtuelle spill og mobilladere for både Apple og Android-telefoner ved restauranten som nå åpner på Alnabru. Det betyr at du kan velge mellom 10 forskjellige spill, som du kan kose deg med sammen med famile og venner, sier Lødding.

McDonald's vil i løpet av de neste månedene også teste konseptet ved Gardermoen og på Majorstua, i tillegg til Alnabru.

Kontakter

Bilder

Om McDonald's Norge

McDonald's Norge
Storgata 15
0155 Oslo

815 56 000http://www.mcdonalds.no

McDonald's er en av Norges største restaurantkjeder, med 70 restauranter, og en årlig omsetning på over 1,5 milliarder kroner. Restaurantene strekker seg fra Kristiansand i Vest-Agder, til Steinkjer i Nord-Trøndelag.

Vi har over 2 800 medarbeidere, og er i 2018 kåret blant én av Norges arbeidsplasser. Vi motok også hederspris for mangfold og inkludering av Great Place To Work. En stor andel av våre medarbeidere er unge mennesker. Dette gjør oss til en av Norges største og beste arbeidsgivere for ungdom. Våre medarbeidere er også en etnisk og kulturell smeltedigel; over 80 kulturer er representert, noe som skaper et spennende og energisk arbeidsmiljø.

Følg saker fra McDonald's Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra McDonald's Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra McDonald's Norge

Starter byggingen av nye McDonald’s i Svinesundsparken11.4.2018 13:03Pressemelding

Onsdag kl. 11 ble første spadetak tatt i byggingen av nye McDonald's i Svinesundsparken. Den nye restauranten skal etter planen åpne i midten av august og vil være litt annerledes enn det man er vant til fra andre McDonald’s-restauranter. Denne restauranten vil være utstyrt med betalingskiosker der man kan bestille mat og få den servert ved bordet. Restauranten vil også ha dobbel Drive Through-linje, slik at to biler kan betjenes omgangen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom