IKEA

Velkommen til august på IKEA

Del

Denne måneden er vi glad for å kunne lansere en stil som dreier seg om å finne seg selv. Den handler om å skape et hjem der det er plass for deg og ditt, og som er både personlig, ryddig og komfortabel. Stilen er skandinavisk minimalisme, stemningen er poetisk og fargene er alt fra myke pasteller til grafisk svart, hvitt og grått.

Oppbevaring og organisering er hovedtema for månedens nyheter. Du får en ny oppbevaringsserie som tåler ekstra mye vekt, og et annet oppbevaringssystem som har fått seg en aldri så liten makeover.
Til kjøkkenet får
du oppbevaring i tradisjonell stil med en matchende oppvaskkum og et vannbesparende blandebatteri. Som vanlig har vi lagt vekt på bærekraft, med nye, smaksrike teer som er UTZ-sertifiserte, tekstiler som er laget bare av bomull fra mer bærekraftige kilder, samt ei gardin og ei dørmatte som er laget av resirkulert plast.

Denne måneden lanserer vi massevis av nye tekstiler, som gardiner, puter og pledd – til ditt eget, myke fristed. For stemningens skyld har vi også nydesignede taklamper og bordlamper. Sett prikken over i-en med et par unike lysestaker, og få et glimt av messing med ei ny, stilig vannkanne. Se produktene i ulike romutstillinger – fra personlige tilfluktssteder for avslapping og ettertanke til rom som inspirerer til kreativ moro.
God fornøyelse!

Ønsker du høyoppløslige bilder? Ta kontakt på pressesenter@ikea.com

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 02340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no
IKEA
Postboks 541375 Billingstad

815 44 000http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus i 48 land i verden. 340 av disse, inklusive alle norske varehus, er drevet av IKEA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 783 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,1 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Norske kunder kan også handle ved tre IKEA Service & pick-up points, i Tromsø, Ålesund og på Skøyen i Oslo. Totalt jobber det rundt 3000 medarbeidere i IKEA Norge

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom