IKEA

IKEA leverer pakker raskere enn før

Del
Med nytt pakkelager i Vestby vil fire av fem kunder få levert pakkene sine i løpet av to dager

–IKEA skal bli best på helhetlige og sømløse kundeopplevelser, sier administrerende direktør for IKEA Norge, Carl Aaby. Vi gir kundene mulighet til å kjøpe IKEA sine varer raskt og effektivt enten direkte på varehus, ferdig pakket for henting eller med levering hjem. Til sommeren flytter IKEA sitt postpakke-lager fra Sverige til Norge. Sammen med logistikkpartner Collicare Logistics og Posten Norge skal IKEA skape enda bedre handleopplevelser for kundene våre.

–Ved å spille på de ulike styrkene til eksisterende distribusjonskanaler samtidig som vi etablerer nye, vil vi sikre en robust, stabil og rask levering til kundene våre. IKEA har fokus på å nå de mange menneskene i tillegg til å bli klimapositive innen 2030. Med disse endringer tar vi ett stort steg i riktig retning for å nå målene våre. Vi er glade for å ha inngått samarbeid med to partnere med ambisiøse mål, sier leder for kundelogistikk i IKEA Norge, Teodor Bäckström

På Østlandet vil kundene motta postpakker dagen etter bestilling

Tidligere har kunder fått levert postpakker fra IKEAs sentrallager i Sverige, men når distribusjonen flyttes til Vestby reduseres leveringstiden betydelig. I dag er leveringstiden på postpakker 3-7 dager, basert på hvor i landet du bor. Igjen ble Vestbys sentrale plassering et godt utgangspunkt for levering til Oslo, men også resten av landet. Med en egen enhet for postpakker i Norge vil 4 av 5 kunder få sin postpakke levert av Posten i løpet av to dager.

Rask oppstart

Allerede i juli sendes de første pakkene ut fra Collicare Logistics sin enhet i Vestby. Posten med sitt brede og effektive nettverk i hele landet har ansvaret for å levere pakkene til kunden med et ambisiøst mål om utslippsfri levering.

–Vi er stolte av å være IKEA sin samarbeidspartner fremover. Begge parter har offensive og ambisiøse klima målsetninger. I felleskap skal vi sikre høy kvalitet og raske leveranser til IKEA sine kunder sier Thomas Støkken Konserndirektør E-handel og logistikk Posten Norge

Bilder

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus, inklusive alle norske varehus, i 32 land i verden. Sist år hadde disse varehusene 657 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 4,3 milliarder ganger. I Norge hadde våre varehus over 8,4 millioner besøkende, mens IKEA.no hadde over 49 millioner som var innom. 

I Norge har IKEA sju varehus; i Oslo (Furuset), Asker (Slependen), Bergen (Åsane), Stavanger (Forus), Trondheim (Leangen), Lillesand (Sørlandet), på Ringsaker og ett planleggingsstudio midt i Oslo sentrum. IKEA har åtte planleggings- og bestillingspunkter i Haugesund, Arendal, Porsgrunn, Sarpsborg, Drammen, Ski, Akersgata i Oslo sentrum og Majorstuen. Totalt jobber det litt over 3000 medarbeidere i IKEA Norge.

Følg pressemeldinger fra IKEA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra IKEA

IKEA kommer til Vinkelgården på Majorstuen i Oslo28.6.2023 12:00:19 CEST | Pressemelding

Det er med stor glede vi annonserer at vi i løpet av høsten 2023 åpner et planleggings- og bestillingspunkt i den tradisjonsrike Vinkelgården på Majorstuen. Vi overtar DNBs lokaler på bakkeplan, men DNB skal fortsatt ha rådgivningskontor i andre etasje. Dette blir IKEAs åttende planleggings- og bestillingspunkt i Norge, og det sjette på Østlandet. IKEA Majorstuen blir på om lag 270 kvadratmeter, og kunder vil kunne se, ta og føle på sortimentet vårt – og få hjelp og veiledning til å tegne, planlegge og bestille alt fra kjøkken til garderobe.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye