Norges Kampsportforbund

Uttak til junior-EM i Karate 2019

Del

Landslagstrener for karate i Norges Kampsportforbund, Wayne Otto, har tatt ut laget som skal delta i EM for junior og U21. Stevnet arrangeres i Ålborg, Danmark 8-10 februar 2019.

Annika Sælid sammen med landslagstrener Wayne Otto
Annika Sælid sammen med landslagstrener Wayne Otto

Det har vært et vanskelig uttak, men valget falt på fire utøvere fra Sarpsborg Karateklubb, to fra Sentrum Kampsportsenter og en fra Mizuchi Karateklubb. De syv utøverne som skal representere Norge i Ålborg i februar har alle konkurrert mye og kan vise til gode resultater, ikke minst Annika Sælid som i høst vant gull i ungdoms-OL i Argentina.

Laget:
Nora Benedicte Handelsby, Sarpsborg Karate klubb, junior -59 kg
Annika Sælid, Sentrum Kampsport klubb, junior +59 kg
Mariam Skogland, Mizuchi Karate klubb, junior -53 kg
Henrik Rydstrøm, Sarpsborg Karateklubb, junior -76 kg
Daniel Cho Johansen, Sentrum kampsport senter U21 – 67 kg
Ole Christian Hansen, Sarpsborg karateklubb, U21 -75 kg
Adrian Lopez, Sarpsborg Karateklubb, U21 -84 kg

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Annika Sælid sammen med landslagstrener Wayne Otto
Annika Sælid sammen med landslagstrener Wayne Otto
Last ned bilde

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom