Glass og Fasadeforeningen

Tom Aas ny daglig leder i GlassTeam AS

Del

Glassteam AS har ansatt Tom Arild Aas som ny daglig leder. Aas har bred erfaring både i Norge og internasjonalt, og har dessuten sittet i GlassTeams styre. Han har tidligere også vært innom Brødr. Bøckmann.

– GlassTeam AS er inne i en spennende tid og vi er svært glade for å ha fått med Tom Arild på laget, sier tidligere daglig leder Svein Mathisen.

– GlassTeam AS opplever sterk vekst og har behov for å styrke seg så vel operativt, som innen organisasjonsutvikling og ledelse. Det er et samlet styre som uttrykker sterk tilfredstillelse ved at Tom har takket ja til å lede bedriften videre, uttaler Mathisen.

Aas er utdannet sivilingeniør, og har en teknisk og produksjonsrettet bakgrunn, men har gått mer over til salg og den kommersiell side gjennom årene. Han har også en solid kompetanse innen ledelse og strategi. Aas kommer fra stillingen som Administrerende Direktør i Ashwoods Electric Motors ltd.

– GlassTeam opplever god vekst i disse dager etter et par vanskelige år. Sammen med en sterk og engasjert ledergruppe og kompetente medarbeidere ser jeg frem til å ta bedriften til nye høyder, sier Aas i en kommentar.

Svein Mathisen ønsker å trappe ned sin aktive karriere, men vil overlappe med Aas de første par månedene. Svein Mathisen vil fortsatt være største aksjonær og sitte i styret i selskapet.

Nøkkelord

Bilder

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom