AF Gruppen

Thorendahl skal pusse opp Briskeby brannstasjon

Del

Thorendahl, et selskap i AF Gruppen har vunnet en betydelig kontrakt med Omsorgsbygg Oslo KF for å rehabilitere Briskeby brannstasjon.

Prosjektet omfatter totalrehabilitering av hovedbygget, samt sidebygg, boligdel, øvelsestårn og garasjeanlegg inkludert parkeringsdekke. I tillegg skal en sandsilo på området rives. Den velkjente fasaden på byggene øverst i Løvenskiolds gate er definert som bevaringsverdige. Brannstasjonen, som sto ferdig i 1963, skal være i full drift i byggeperioden. Den har ansvar for flere av de viktigste bygningene i Oslo, blant annet Slottet og en rekke ambassader.

I henhold til tildelingsbrev vedrørende anskaffelse av samspillsentreprise Briskeby brannstasjon er total evalueringssum på 5,9 millioner lagt til grunn ved evalueringen. Det skal i samspillsfasen defineres bygningsmessige arbeider innenfor oppdragsgivers budsjettak på 110 millioner for fase 2 i prosjektet, som i kontrakten er definert som en opsjon.

– Dette er en type jobb som passer Thorendahl godt. Vi har kompetansen, erfaringen og løfteevnen som kreves for å rehabilitere dette stolte bygget. Vi satser på egne fagfolk, og har tro på at fast ansatte er veien å gå fremover. Det sikrer oss god kapasitet og vi bevarer viktig spesialistkompetanse i bedriften, sier daglig leder og murmester Ingvar Røang i Thorendahl.

Thorendahl AS eies av MTH, som er en del av AF Gruppen. Selskapet har satset på egne faste ansatte, noe som gir både Thorendahl AS og oppdragsgiver god transparens og kontroll med arbeidsforhold og gjennomføring av prosjektet.

Kontakter

Daglig leder MTH : Arvid Engebretsen, tlf. 911 13 744

Bilder

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom