AF GruppenAF Gruppen

Strøm Gundersen Vestfold bygger 64 leiligheter i Horten

Del

Strøm Gundersen Vestfold har inngått kontrakt med Storgaten 1-3 Invest AS v/ Usbl om oppføring av 64 leiligheter fordelt på to bygg, med tilhørende p-kjellere i Storgaten 1-3 i Horten.

https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage
https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage
Sideinnhold

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en samlet verdi på MNOK 125 eks. mva. Det er tatt forbehold om tilstrekkelig salg. Forventet oppstart for første byggetrinn er sommeren 2018, med ferdigstillelse i 4. kvartal 2019.

Prosjektet Karolines Hage er sentralt beliggende i Horten, og vil bestå av flotte leiligheter der de to husene danner en tunformasjon om et felles uteareal. Grøntarealet skjermes dermed fra omkringliggende gater. Alle leilighetene har enten egen balkong eller markterrasse, og toppleilighetene vil få inntrukne og solrike takterrasser. Usbl er byggherre, og prosjektet vil ha salgsstart 11. april.

For mer informasjon om prosjektet: Karolines Hage.

- Dette er et viktig prosjekt for vår byggvirksomhet i Vestfold. Vi takker for tilliten og ser frem til å komme i gang med prosjektet, sier Morten Grongstad, Konsernsjef i AF Gruppen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage
https://usbl.no/nye-boliger/karolines-hage
Last ned bilde
Last ned bilde

Lenker

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom