AF Gruppen

Strøm Gundersen Vestfold bygger 47 leiligheter på Nøtterøy

Del

Strøm Gundersen Vestfold, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av leilighetsprosjektet Signaturhagen på Nøtterøy. Oppdragsgiver er Signaturhagen Nøtterøy.

Signaturhagen Nøtterøy. Ill: Solli Arkitekter
Signaturhagen Nøtterøy. Ill: Solli Arkitekter

Kontrakten omfatter prosjektering og bygging av 47 leiligheter med parkeringskjeller, vinterhage, fellesarealer og utomhusarbeider.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise med samspill og har en verdi på ca. MNOK 125 eks. mva.

Salget av leilighetene er allerede i gang. Forventet byggestart er Q3 2018.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Signaturhagen Nøtterøy. Ill: Solli Arkitekter
Signaturhagen Nøtterøy. Ill: Solli Arkitekter
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 13,7 mrd kroner i 2017 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom