AF Gruppen

Strøm Gundersen bygger Proffen Hageby

Del

Strøm Gundersen AS, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av 24 rekkehus og 16 leiligheter i prosjektet Proffen Hageby på Gulskogen i Drammen. Oppdragsgiver er Professor Smiths Utvikling AS.

Proffen Hageby. Ill: Oxivisuals
Proffen Hageby. Ill: Oxivisuals

Kontrakten omfatter bygging av totalt 4 920 m2 samt nødvendige utomhusarealer og gjennomføres som en totalentreprise i samspill. Kontrakten har en verdi på MNOK 109 eks. mva.

Byggearbeidene starter i medio mars 2018 og byggetid er 17 måneder.

For ytterligere informasjon:
Konsernsjef, AF Gruppen ASA: Morten Grongstad, tlf. 99 15 39 05
Konserndirektør Bygg Stor-Oslo og Sverige, AF Gruppen ASA: Henning Olsen, tlf. 91 74 15 92
Daglig leder, Strøm Gundersen AS: Arne Riise, tlf.97 53 12 49

Kontakter

Bilder

Proffen Hageby. Ill: Oxivisuals
Proffen Hageby. Ill: Oxivisuals
Last ned bilde

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom