AF Gruppen

Strøm Gundersen bygger Diakonhjemmet Hage

Del

Strøm Gundersen, der AF Gruppen er hovedaksjonær, er valgt som entreprenør for oppføring av 124 leiligheter i prosjektet Diakonhjemmet Hage – Omsorg + i Oslo.

Ill. Diakonhjemmet Hage
Ill. Diakonhjemmet Hage

Oppdragsgiver er Det norske Diakonhjem.

Kontrakten omfatter bygging av 18 600 m2. Diakonhjemmet Hage – Omsorg + skal sertifiseres i henhold til BREEAM-NOR Very Good.

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på MNOK 327 eks. mva.
Byggearbeidene starter våren 2018 og byggetid er 23 måneder.

Kontakter

Daglig leder, Strøm Gundersen AS: Arne Riise, tlf.97 53 12 49

Bilder

Ill. Diakonhjemmet Hage
Ill. Diakonhjemmet Hage
Last ned bilde

Lenker

Om AF Gruppen

AF Gruppen
AF Gruppen
Innspurten 15
0603 Oslo

+47 22 89 11 00http://www.afgruppen.no

AF Gruppen er et entreprenør- og industrikonsern. Konsernet omsatte for 12 mrd kroner i 2016 og har i dag ca 3800 medarbeidere. AF Gruppen  er notert på Oslo Børs (AFG).

AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på.

www.afgruppen.no

Følg saker fra AF Gruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra AF Gruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra AF Gruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom