NRK

Silya tilbake som programleder i Melodi Grand Prix

Del

Sammen med Kåre Magnus Bergh skal Silya Nymoen lede den direktesendte finalen i Oslo Spektrum 10. mars 2018

– Det er veldig stas å være med som programleder igjen! Melodi Grand Prix er gøy galskap og musikksirkus. Og jeg gleder meg veldig til å jobbe med Kåre Magnus igjen, sier Silya.

De to ledet Melodi Grand Prix sammen i 2015 og 2016.

– Jeg er glad for å ha Silya med på laget igjen. Hun er den fødte entertainer, en bunnsolid programleder, med masse sjarme, attitude og musikalitet. I tospann med Kåre Magnus Bergh blir det alltid topp stemning, sier prosjektleder og musikkansvarlig i MGP, Stig Karlsen.

Offentliggjøring av artistene

Silya og Kåre Magnus skal også lede pressekonferansen i Store Studio mandag 15. januar neste år. Først da får vi vite hvilke 10 artister som skal konkurrere i MGP 2018.

- Vi gleder oss stort til å presentere en solid rekke med låter, artister og komponister. Alle vet at MGP blir en festkveld med konfetti og pyroeffekter, men ingen skal være i tvil om at det er musikken som er bærebjelken i MGP, sier Stig Karlsen.

Det er nytt av året at alle låtene skal slippes i sin helhet samme dag som artistene gjøres kjent.

Trenger dansegulv i Spektrum

Om spekulasjonene rundt årets artister sier han videre: - Jeg kan avsløre såpass som at årets MGP-låter skriker etter et dansegulv. Vi kommer derfor til å måtte fjerne noen hundre stoler fra gulvet i Spektrum, for å gjøre plass til de ivrigste danseføttene.  

Nøkkelord

Kontakter

Kommunikasjonsansvarlige:
Camilla.Sand@nrk.no mob: 90069807
Andreas.Blaauw-Hval@nrk.no mob: 93806942

Bilder

Om NRK

NRK
NRK
Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1
0340 Oslo

23 04 70 00http://www.nrk.no

NRK byr på et bredt medietilbud med tre tv-kanaler, 16 radiokanaler og nettstedet NRK.no.

NRK er Norges største mediebedrift med avdelinger 56 steder rundt om i Norge. Som offentlig eid kringkastingsselskap har NRK i oppgave å lage et bredt og vidt medietilbud for alle som bor i Norge tuftet på norsk språk og kultur.

Følg saker fra NRK

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NRK på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NRK

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom