FINN.no

Send pakker fra eget hjem med Meg til Deg

Del

Sammen med Helthjem tilbyr FINN.no fraktløsningen "Meg til deg". Nå kan du sende pakker uten å bruke postkontor eller butikk. Tjenesten henter småpakker fra postkasse eller dørmatte, og leverer helt hjem til mottaker.

- For FINN er det viktig å gjøre det enkelt for nordmenn å kjøpe og selge på nett. Ved å koble på Meg til Deg tilbyr vi et fraktalternativ for småpakker, som gjør det enda enklere å kjøpe brukt på Torget. Du handler på nett, og Helthjem frakter varen hjem til deg. Med denne løsningen på plass blir det også enklere for selgerne å tilby frakt, uten å måtte forlate eget hjem, sier Kristine Eia Kirkholm, PR- og informasjonsansvarlig i FINN.no.

Send fra Oslo/Akershus til hele landet

Distribusjon av pakkene vil bli gjort gjennom helthjem sitt leveringsnettverk som strekker seg over hele landet. Piloten gjelder i dag bare på sending av pakker fra Oslo eller Akershus.

- Dette er en pilot som utfordrer den tradisjonelle fraktløsningen via postkontor. FINN er en god plattform til å tilby en stressfri levering innen forbrukermarkedet, sier Anders Angen, daglig leder i helthjem netthandel.

- Meg Til Deg skal være med på utviklingen innen delingsøkonomi i privatmarkedet. Tjenesten representerer det vi står for, nemlig å levere pakker helt hjem, legger Angen til.

Slik fungerer det:

  • Inntil 5 kg, opp til postkassestørrelse
  • Send fra Oslo/Akershus til hele Norge
  • Bestill innen kl. 23, for henting samme natt
  • Sporing på alle pakker

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om FINN.no

FINN.no
FINN.no
Grensen 5-7
0159 Oslo

+47 22 86 44 10http://www.finn.no

Vi er der for deg når du skal selge hytta di, når du er på jakt etter en pent brukt sofa, når du skal fly billigst mulig til Praha, når dere er enige om at dere trenger en større bil, når du er moden for et karriereskifte og for mange andre anledninger.

FINN er Norges største markedsplass. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN.no stedet.

Vil du vite mer om menneskene bak produktet FINN.no - og litt om hva vi driver med så besøk oss gjerne på http://hjemmehos.finn.no

Følg saker fra FINN.no

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra FINN.no på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra FINN.no

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom