Norges idrettsforbund

Rune Midthaug er ansatt som leder for organisasjon og kommunikasjon i Norges idrettsforbund

Del

Rune Midthaug (52) har takket ja til stillingen som leder for organisasjon og kommunikasjon i Norges idrettsforbund. Han har i snart ett år vært generalsekretær i Norges Cykleforbund og kan vise til mange års erfaring som toppleder i næringslivet.

Rune Midthaug.
Rune Midthaug.

Rune Midthaug vil ha ansvaret for NIFs politiske strategiarbeid, kommunikasjon, finansierings- og fordelingspolitikk, idrettsanlegg, nasjonalt og internasjonalt organisasjonsarbeid, rådgivning inn mot Idrettsstyret og antidoping. Han vil være en del av NIFs ledergruppe, rapportere til generalsekretæren og være generalsekretærens stedfortreder.

- Idrettsforbundet skal igjennom en fornyelsesprosess, og da jeg fikk tilbud om å være med å bidra så kunne jeg ikke si nei. Det å få være en del av ledergruppen i Norges største folkebevegelse er svært inspirerende og motiverende, sier Rune Midthaug.

Norsk idrett står overfor mange viktige oppgaver i årene som kommer. Nytt Idrettspolitisk dokument skal utarbeides og et stort moderniseringsprosjekt skal gjennomføres - samtidig som samfunnet er i stor utvikling, og endringene skjer stadig raskere.
- Jeg er glad for å få en så erfaren, trygg og kompetent leder om bord i mitt lederteam. Rune Midthaug skal være min stedfortreder og avlaste meg slik at jeg kan bruke mer av min tid ute i hele organisasjonen, sier Karen Kvalevåg, generalsekretær i Norges idrettsforbund.

Rune Midthaug tiltrer stillingen senest 1. mai 2018.

Bilder

Rune Midthaug.
Rune Midthaug.
Last ned bilde

Om Norges idrettsforbund

Norges idrettsforbund
Norges idrettsforbund
Sognsveien 73
0854 OSLO

21 02 90 00https://www.idrettsforbundet.no

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse. NIFs visjon er idrettsglede for alle.

Følg saker fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom