Lanserer ny løsning som forenkler giverfinansieringen av norsk idrett

Del

I lys av de økonomiske utfordringene mange idrettslag og organisasjoner står overfor, kunngjør Støtte AS lanseringen av sin banebrytende applikasjon for mikrodonasjoner til hele Norge. Etter en vellykket utrulling av løsningen blant idrettslag i Rogaland, ønsker selskapet nå å støtte idrettslag over hele landet i samarbeid med Norges idrettsforbund.

– Norges idrettsforbund er opptatt av å tilby nye inntektsbringende løsninger for våre klubber og lag. I samarbeid med Støtte AS har vi derfor utviklet en enkel, bærekraftig og digital giverløsning med et stort inntektspotensial. Vi har stor tro på dette konseptet og ser frem til å kunne tilby løsningen til alle våre 9400 idrettslag over hele landet, sier leder av NIF digital, Pål Kristen Rønnevik.  

Appen tilbyr en enkel, sikker og effektiv måte å samle inn midler, hvor brukerne kan gi et lite beløp for hver korttransaksjon de gjør. Dette gjør det mulig for alle å bidra med små beløp, men som samlet utgjør en stor forskjell for mottakerne. 

–Vi lever etter mottoet: Gi litt og titt, du merker det så vidt! Vår visjon er å gjøre støtte enklere og mer tilgjengelig for alle, samtidig som vi skaper en betydelig og varig inntekt for idrettslag og organisasjoner, uttaler Jørgen Rangnes, grunnlegger av Støtte AS. 

Med den digitale løsningen kan brukere enkelt velge hvilke idrettslag de ønsker å støtte, samt bestemme størrelsen på sine bidrag. Appen er integrert med Vipps og BankID for å sikre en trygg og brukervennlig opplevelse, samtidig som den ivaretar GDPR-krav. 

Viking FK har tatt den i bruk
Viking FK har allerede omfavnet denne nye formen for innsamling ved å erstatte tradisjonelle salgsdugnader med appen Støtte. Dette understreker appens potensial for å styrke giverfinansieringen av norsk idrett. 

–Med nesten 500 korttransaksjoner gjort i gjennomsnitt av nordmenn hvert år, viser vår løsning hvordan små, men hyppige bidrag kan samle inn betydelige beløp. Tenk deg hva vi kan oppnå sammen, legger Rangnes til. 

Støtte AS, drevet av et team med lidenskap for idrett og veldedighet, inviterer nå idrettslag over hele landet til å bli en del av denne attraktive måten å samle inn penger på. Det er ingen faste kostnader eller bindingstid, noe som gjør det enkelt for alle idrettsorganisasjoner å komme i gang. 

For mer informasjon, kontakt: 

Henvendelser angående selskapet Støtte AS 

Navn: Jørgen Rangnes 

Tittel: CEO/Gründer 

Telefon: 400 76 704 

E-post: jorgen@stotte.no 

Spørsmål til løsning/for klubber, Støtte AS 

Navn: Mathias Stene 

Tittel: Sales, marketing and support 

Telefon: 911 57 776 

E-post: mathias@stotte.no 

Spørsmål til NIF 

Pål Kristen Rønnevik 

Leder NIF digital 

Telefon: 909 60 604 

E-post: PalKristen.Ronnevik@idrettsforbundet.no 

Om Støtte AS: 

Støtte AS er et norsk selskap som spesialiserer seg på mikrodonasjoner gjennom en innovativ app. Selskapet ble grunnlagt under pandemien i 2020 av Jørgen Rangnes, med mål om å tilby en enkel og effektiv løsning for å støtte norske idrettslag og veldedige organisasjoner.  

Følg pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges idrettsforbund på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges idrettsforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye