Reitangruppen

REMA 1000 PÅ VINNERLAG MED HÅNDBALLGUTTA

Del

Norges Håndballforbund og REMA 1000 har inngått en avtale som gjør REMA 1000 til hovedsponsor for Håndballgutta de neste fire årene.

REMA 1000 skal i tillegg spille på lag med resten av håndball-Norge! Gjennom håndballskoler over hele landet skal vi bidra i rekruttering til håndball og tilrettelegge for at enda flere unge kan drive med idrett.

Vi vil også være tilstede på alle kampene til Håndballjentene. I tillegg til å være hovedsponsor for håndballgutta, vil vi støtte yngre landslag på herresiden. Sammen skal vi etablere gode vaner for håndballspillere gjennom fokus på å spise sunt i en aktiv hverdag.

- Vi i REMA 1000 gleder oss vanvittig til å spille på vinnerlag med Håndballgutta og Håndballjentene. Det betyr mye for oss å kunne bidra til at mange barn får drive med idrett. Samarbeidet skal bidra til å skape idrettsglede og bevissthet rundt et sunt kosthold, sier sponsorsjef i REMA 1000, Vidar Riseth.

- Vi er svært stolte over å presentere REMA 1000 som ny hovedsponsor til Håndballgutta, sier Generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud. Avtalen omfatter alle våre fem landslag på herresiden, og med dette sikrer vi ytterligere satsning i alle aldre de kommende fire sesongene.

For REMA 1000 er det gledelig å kunne bidra til at både topp og bredde i håndball-Norge når sine drømmer og mål. Sammen skal vi jobbe for en sunn idrettshverdag med et godt og rikt kosthold. Sunn mat er viktig for å lykkes og trives med idrett. Vi er veldig glade for å få samarbeide med Norges Håndballforbund om dette i de neste fire årene.

Ytterligere informasjon:

REMA 1000: Sponsorsjef Vidar Riseth, vidar.riseth@rema.no
Norges Håndballforbund: Generalsekretær Erik Langerud, telefon 915 84 953

Bilder

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Reitangruppen omsatte i 2018 (inkl. franchiseomsetning) for 95 milliarder kroner, sysselsetter 38 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. 

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

Håkon Bleken utstillingsåpning Britannia Hotel torsdag 13 juni kl. 18.30.11.6.2019 15:34:15 CESTPressemelding

Håkon Bleken er første kunstner ut i Britannia Hotel sitt nye kunstprogram i en storslått utstilling produsert av Dora3 og kuratert av Stein Slettebak Wangen. I en alder av 90 år er Bleken fortsatt like produktiv i sine tre atelierer og høster kanskje større anerkjennelse enn noensinne for sin kunst. En stor del av bildene har frem til nå vært i kunstnerens eie selv om de tidligste ble produsert for nærmere 50 år siden. Jeg vil at dette skal bli den fineste utstillingen min, sier Bleken i boken som utgis i forbindelse med Britannia-utstillingen. Han mener Odd Reitan og hotellet fortjener en slik hilsen etter restaureringen. Samtidig vil han vise topparbeider fra hele sitt kunstnerskap i hjembyen i anledning at han fylte 90 år i januar.

Stabil vekst for Reitangruppen13.5.2019 10:00:26 CESTPressemelding

Reitangruppen omsatte i 2018 for NOK 95 mrd. inkludert franchisetakers omsetning. Økningen på NOK 6 mrd. tilsvarer en vekst på 6,6% mot året før. Med et utgangspunkt i Midt-Norge har Reitangruppen blitt en internasjonal aktør med virksomhet i syv land. Mer enn 40% av omsetningen skjer utenfor Norge, og aldri før har så mange kunder funnet veien til Reitangruppens utsalgssteder i Norden og Baltikum. Kontantstrøm fra drift (EBITDA) ble NOK 4,7 mrd. og driftsresultatet ble NOK 3,3 mrd.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom