Den norske kirke

Priv. til red.: Pressekonferanse i Stavanger 22. oktober - kandidater til ny biskop i Stavanger

Del

Stavanger bispedømmeråd inviterer til pressekonferanse i forbindelse med offentliggjøringen av kandidater til ny biskop etter Ivar Braut.

Tid: Mandag 22. oktober kl. 13.00.
Sted: Stavanger bispedømmeråds kontor i Lagårdsveien 44, Stavanger.

Det er Stavanger bispedømmeråd som nominerer kandidatene til ny biskop i Stavanger bispedømme. På pressekonferansen vil det bli informert om den videre prosessen knyttet til tilsettingen av ny biskop i Stavanger. Fra november til årsskiftet gjennomføres en bred avstemningsrunde blant menighetsråd og kirkelig ansatte i Stavanger bispedømme og landets proster og teologiske professorer. Tilsetting av ny biskop i Stavanger skjer på Kirkerådets møte 24.-25. januar 2019.

Disse deltar på pressekonferansen:
Marie Klakegg Grastveit, leder i Stavanger bispedømmeråd
Gerd Karin Røsæg, assisterende direktør i Kirkerådet
Stiftsdirektør Jorunn Kraft Vistnes i Stavanger bispedømme


Kontaktperson:
Tove Marie Sortland
Kommunikasjonsmedarbeider, Stavanger bispedømme
Epost: ts693@kirken.no
Tlf.: 97 18 56 52
kirken.no/stavanger


Se også:
Setter pris på at så mange har engasjert seg (Bispedømmerådsleder Marie Klakegg Grastveit om kandidatforslag fra offentligheten)

- Det var mange ting jeg gledet meg til (Ivar Braut om å slutte som biskop på grunn av sykdom)
Om Den norske kirke

Den norske kirke
Kirkens hus - Rådhusgata 1-3
0151 Oslo

23 08 12 00https://kirken.no

Følg saker fra Den norske kirke

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Den norske kirke på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Den norske kirke

Priv. til red.: Pressekonferanse 25. januar med nytilsatt biskop i Stavanger bispedømme23.1.2019 11:09:43 CETPresseinvitasjon

På møtet i Kirkerådet blir det torsdag kveld, 24. januar, tilsatt ny biskop i Stavanger bispedømme. Den nye biskopen møter pressen i Stavanger domkirke, Haakon VIIs gate 2 i Stavanger fredag 25. januar kl. 10.00. Se overføring via Facebook På pressekonferansen deltar disse sammen med den nytilsatte biskopen: Leder i Kirkerådet, Kristin Gunleiksrud Raaum. Leder i Stavanger bispedømmeråd, Marie Klakegg Grastveit. Preses i Bispemøtet, Helga Haugland Byfuglien.