Medietilsynet

Presseinvitasjon fra Medietilsynet: Lokalradio på FM etter 2021

Del

Onsdag 8. mai inviterer vi pressen til fremleggelse og overlevering av Medietilsynets anbefalinger til Kulturministeren om hva som bør skje med lokalradio på FM etter 2021. Arrangementet er på Hotel Norge i Bergen.

Rapporten om fremtiden på FM overrekkes kulturminister Trine Skei Grande i Bergen onsdag 8. mai
Rapporten om fremtiden på FM overrekkes kulturminister Trine Skei Grande i Bergen onsdag 8. mai

Medietilsynet fikk i desember i fjor i oppdrag av Kulturdepartementet å utarbeide en rapport som kartlegger muligheten til eventuelt å forlenge lokalradio på FM etter 2021. I dag har totalt 198 lokalradiostasjoner konsesjon til å sende på FM-nettet. Medietilsynet har mottatt innspill fra over hundre organisasjoner, aktører og lyttere i løpet av arbeidet med rapporten om fremtiden på FM. Medietilsynets direktør Mari Velsand presenterer Medietilsynets anbefalinger og overrekker rapporten til kulturminister Trine Skei Grande i Bergen onsdag 8. mai.

Gi beskjed til nina.bjerke@medietilsynet.no om du kommer.

Sted: Hotel Norge, Blå stue

Nedre Ole Bullsplass 4

Tid: 16:30

Arrangementet blir streamet

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Rapporten om fremtiden på FM overrekkes kulturminister Trine Skei Grande i Bergen onsdag 8. mai
Rapporten om fremtiden på FM overrekkes kulturminister Trine Skei Grande i Bergen onsdag 8. mai
Last ned bilde

Om Medietilsynet

Medietilsynet
Medietilsynet
Nygata 4
1607 Fredrikstad

69 30 12 00http://www.medietilsynet.no

Medietilsynet skal bidra til å realisere statens mediepolitiske mål. Våre hovedoppgaver er å fremme demokrati og ytringsfrihet gjennom mediemangfold og kritisk medieforståelse. Vi veileder om barn og unges bruk av digitale medier, setter aldersgrenser for kinofilm, forvalter støtteordninger, behandler søknader om og fordeler pressestøtte og fører tilsyn med kringkasting. Tilsynet er underlagt Kulturdepartementet.

Følg saker fra Medietilsynet

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Medietilsynet på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Medietilsynet

Medietilsynet meiner media si rolle må få ein meir sentral plass i grunnskulens læreplanar20.6.2019 07:00:00 CESTPressemelding

Medietilsynet meiner kritisk medieforståing og media si rolle som meiningsberar må få større plass i dei nye læreplanane for grunnskulen. – Når elevane lærer å reflektere kritisk over truverdigheiten og påverknadskrafta i ulike mediebodskap, blir det enklare for dei å navigere i eit stadig meir komplekst medielandskap, seier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

Medietilsynet mener medienes rolle må få en mer sentral plass i grunnskolens læreplaner20.6.2019 07:00:00 CESTPressemelding

Medietilsynet mener kritisk medieforståelse og medienes rolle som meningsbærer må få større plass i de nye læreplanene for grunnskolen. – Når elevene lærer å reflektere kritisk over troverdigheten og påvirkningskraften i ulike mediebudskap, blir det enklere for dem å navigere i et stadig mer komplekst medielandskap, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom