Apollo

Nyhet! Apollo lanserer reiser til Doha

Del

Apollo fortsetter storsatsningen på eksotiske reisemål østover og lanserer nå pakkereiser til Doha. Reisearrangøren åpner syv nye hoteller med høy standard og nær beliggenhet til både by og strand, og vil fly gjestene direkte med prisbelønte Qatar Airways.

Apollo fortsetter storsatsningen på langdistanseflyvninger østover. Mens Kanariøyene holder seg stabilt, øker både salget og reisearrangørens kapasitet til mer eksotiske reisemål, som Thailand, Vietnam og Emiratene. Nå forsterker Apollo satsningen ytterligere, med direkterute til Doha. 

- Nordmenn er blitt reisevante globetrottere: Vi vil utforske, oppleve og lære mer – og som reisearrangør er det vårt ansvar å tilrettelegge og imøtekomme behovet. Doha har lenge vært en naturlig mellomlanding for oss på langdistanseruter da vi pakker disse reisene med rutefly, men nå syns vi altså det var på høy tid å gi den spennende byen mer plass i programmet, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Midtøstens raskest voksende by

Qatars hovedstad ligger nordøst på Den arabiske halvøy og lokker blant annet med en uendelig lang kystlinje. Her venter også hoteller i særklasse, spennende kultur, ørkenlandskap og skyskrapere. Rivera legger også til at den relativt korte reiseveien og kun to timers tidsforskjell gjør Doha til et spennende alternativ for vinterens ferie.

- Doha er en by som mestrer kunsten å kombinere nytt og gammelt. Byen oser selvtillit og stil i form av moderne strandpromenader, kjøpesentre, prisbelønte hoteller og restauranter, samtidig som den byr på et genuint innblikk i lokal kultur og historie både i form av tradisjonelle souker og museer som Arab Museum of Modern Art. Dette er en drømmedestinasjon for alle som vil kombinere sol og bad med spennende opplevelser, sier hun.

En unik reiseopplevelse fra A-Å

Totalt vil Apollo tilby syv ulike hoteller i Doha – fra enklere trestjerners hoteller til luksuriøse resorts, og beliggenhet direkte i strandkanten, til hjertet av sentrum. Variasjonen av hotellene er ifølge Rivera et bevisst valg av reisearrangøren, da Apollos mål alltid er å tilby gjestene muligheten til å tilpasse reisen etter eget budsjett og behov.

- Frihet til å velge er viktig for kundene våre, og derfor også viktig for oss.

At Apollos gjester i tillegg vil flys direkte til Doha med det anerkjente og prisbelønte flyselskapet Qatar Airways, sikrer kundene en unik og kvalitetssikret reiseopplevelse fra sekundet de forlater Gardermoen, mener Rivera.

- Vi er svært fornøyde med at Apollo har inkludert Doha i sitt utvalg av feriemål. Vi ser allerede at fler og fler velger Doha som sitt endelig reisemål og er sikker på at det vil være en attraktiv destinasjon for soltørste nordmenn, sier Christian Deresjö, Nordisk Country Manager i Qatar Airways.

Apollos beste reisetips til Doha:

  1. Gå på skattejakt i Souq Waqif – Dohas eldste marked!
  2. Dypdykk i muslimsk kultur på Museum of Islamic Art. Museet rommer den største islamske kunstsamlingen i verden og er i seg selv en arkitektonisk fryd med sine fem etasjer, en flott park, gallerier, bibliotek og restauranter.
  3. Kjenn adrenalinet pumpe på ørkensafari og senk så pulsen igjen i en sishalounge sammen med lokalbefolkningen
  4. Dra på båttur i en tradisjonell Dhow-båt; håndlagde trebåter som utgjør en stor del av den arabiske arven i Doha.
  5. Gå tur langs den flere kilometer langs den persiske gulf på promenaden Al Corniche og unn deg en deilig samosa på veien!

Apollo flyr direkte fra Oslo til Doha fra 18. desember til 16. april

Priser fra: 6.248,-   

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom