Glass og Fasadeforeningen

Ny salgstrainee i Sapa

Del

Linn Cecilie Gjelseng er ansatt som ny salgstrainee i Sapa Building Systems. Hun skal i hovedsak arbeide med varemerket Wicona.

Linn Cecilie Gjelseng
Linn Cecilie Gjelseng

Gjelseng er nyutdannet sivilingeniør fra NTNU med master i materialteknologi.
– Jeg ble først kjent med Sapa Building Systems og Wicona under en bedriftspresentasjon på universitetet i Trondheim. I sommer oppdaget jeg stillingsannonsen og valgte å søke. Jeg kjenner ikke bransjen spesielt godt. Men aluminium er en del av mitt fagområde så jeg tror jeg har gode forutsetninger for å gjøre en god jobb. Denne utfordringen er jeg klar for, sier Gjelseng.
Som salgstrainee skal Gjelseng først og fremst fungere som ordrebehandler og inneselger. Men en viktig del av jobben blir å være støttespiller for uteselgerne i store prosjekter.
– Trainee-programmet jeg skal gjennom er tydelig og målrettet. Mine nye kollegaer sitter på mye kompetanse og erfaring. Det er ingen tvil om at jeg vil ha stor nytte av å være en del av miljøet her på Kjeller, sier Gjelseng.
– Vi er fornøyde med å få Linn Cecilie med på laget. Hun har en spennende bakgrunn både med tanke på utdanningen fra NTNU og at hun har hatt to perioder med internship hos et smiverk i Sveits. Vi er sikker på at Linn Cecilie blir en positiv tilvekst til den norske Wicona-organisasjonen, sier Landssjef i Sapa Building Systems, Dag Ove Pettersen.

Nøkkelord

Bilder

Linn Cecilie Gjelseng
Linn Cecilie Gjelseng
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom