TUI Norge

Ny salgsdirektør for TUI i Norden

Del

Peik Martin blir ny salgsdirektør for TUI i Norden da TUIs tidligere salgsdirektør Morten Flamand blir ny Administrerende Direktør i svenske Mediacom. Peik Martins rolle utvides til å omfatte hans eksisterende rolle som ansvarlig for Transformation & Change samt alt digitalt salg i Norden.

Peik Martin ny Salgsdirektør i TUI i Norden
Peik Martin ny Salgsdirektør i TUI i Norden

Peik Martin startet sin karriere i TUI i 2008 som Administrerende Direktør for den finske delen av selskapet som da gikk under navnet Finnmatkat. I løpet av sin tid hos TUI har han også vært CIO i TUI Group, siden som CIO for Northern Region som inkluderer TUIs nordiske markeder, Storbritannia og Irland. Roller som har gitt han bred erfaring innen tverrfaglig lederskap, digital endringsledelse samt god forståelse for de ulike nordiske markedene. Peik tiltrer sin nye rolle i august 2019.

-  Vi har stort fokus på digitalisering og Peik er den perfekte kandidat for denne rollen. Han har vist at han er en dyktig internasjonal leder som har god kjennskap til våre digitale salgskanaler og våre nordiske markeder, sier Alexander Huber, Administrerende Direktør for TUI Nordic.

Peiks hovedfokus for den nye rollen er å videreutvikle kundeopplevelsen og fortsette å drive den digitale utviklingen innen salg.

TUIs digitale salgsteam gjør en fantastisk jobb, de plukker opp trender tidlig og engasjerer stadig flere kunder i våre nordiske markeder. Jeg ser frem til å jobbe med å videreutvikle en kundeopplevelse i verdensklasse og fortsette å forme fremtidens reiser, sier Peik Martin.

TUIs nåværende Salgsdirektør Morten Flamand startet sin karriere i TUI i 2014, og går over i rollen som Administrerende Direktør for Mediacom i Sverige.

- Mortens karriere i TUI er et perfekt eksempel på at TUI skal være et «Great place to grow». Man begynner hos oss, får muligheten til å utvikle seg og gjøre karriere internt for så å utvide horisonten internt eller eksternt om man ønsker det. Dersom Morten ønsker å komme tilbake til reisebransjen i framtiden, så er han hjertelig velkommen tilbake til oss, sier Huber.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Peik Martin ny Salgsdirektør i TUI i Norden
Peik Martin ny Salgsdirektør i TUI i Norden
Last ned bilde

Lenker

Om TUI Norge

TUI Norge
TUI Norge
Lille Grensen 7
0159 Oslo Oslo

08100http://www.tui.no

TUI Norge er i dag en del av TUI Nordic, og er med en markedsandel på 20 % den største aktøren på det nordiske reisemarkedet. TUI Norge ble etablert i 1973 og tilbyr pakkereiser, fly og cruise. Noen av våre mest populære reisemål er Kanariøyene, Hellas og Italia. TUI Nordic består av reisearrangørene TUI Norge, TUI Sverige, TUI Danmark, TUI Finland, flyselskapet TUI fly Nordic og Nazar.

Følg saker fra TUI Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TUI Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TUI Norge

TUI Gruppen satser videre på sin egen hotellportefølje og åpner 20 nye hoteller i 11 land16.5.2019 09:00:00 CESTPressemelding

TUI gruppen styrker sin posisjon som verdens ledende hotelleier i segmentet ferie- og fritidshoteller. I løpet av de neste ukene vil konsernet åpne mer enn 20 nye hoteller i 11 land, i Europa, Afrika og Asia. Det forventes særlig sterk vekst for konsepthotellene under merkevarene TUI Sensimar, TUI Family Life og TUI Sensatori. Selskapets joint venture-partnere Riu og Atlantica vil også utvide sine hotellporteføljer denne sommeren.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom