Glass og Fasadeforeningen

Ny mann i SageGlass

Del

SageGlass, som produserer elektrokrome glass, er på plass med ny mann i Norge. Jacob Ketner Vidkjær skal sørge for lokal tilstedeværelse i det skandinaviske markedet.

Jacob Ketner Vidkjær.
Jacob Ketner Vidkjær.

Etterspørselen etter elektrokrome glass til bruk som solskjerming er stadig økende. SageGlass har merket seg dette og har nå styrket seg imot blant annet det norske markedet. Jacob Ketner Vidkjær vil lede forretningsutviklingen for SageGlass i Skandinavia. Vidkjær kommer fra fasadeindustrien og har tidligere vært hos Ivarsson AS, et datterselskap av belgiske Etex, skriver SageGlass i en pressemelding til glassportal.no.

– Som følge av solens posisjon i sommer og vintermånedene, er solskjerming en stor utfordring i Skandinavia. Vår målsetting er å hjelpe arkitekter og byggherrer med å løse disse utfordringene uten at solskjermingen utføres på bekostningen av estetikk og tilgang til naturlig lys. Vi er glade for at Jacob Ketner Vidkjær nå vil sørge for å bringe vår ekspertise ut i markedet, sier Alan McLenaghan, administrerende direktør i SageGlass.

Nøkkelord

Bilder

Jacob Ketner Vidkjær.
Jacob Ketner Vidkjær.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom