Glass og Fasadeforeningen

Ny mann i Jet Bramo

Del

JET Group kjøpte BRAMO Glass og Klima AS i 2016. Under sitt nye navn, Jet Bramo, har veksten fortsatt. Nå er Mattis Husby ansatt som teknisk selger.

Mattis Husby.
Mattis Husby.

Husby skal stå for salg av åpningsautomatikk, røykventilasjon og overlyskupler. Han har ingeniørutdannelse, bransjeerfaring og jobbet med denne type produkter siden 2010.
– Vi er begeistret over den tekniske kompetansen i Bramo, sier ansvarlig for Jet organisasjonen sine aktiviteter i Norden, CIO Henrik Lauridsen i Jet Domex.
– Jet Bramo er i ekspansjon og med denne ansettelsen sikrer vi oss ytterligere teknisk kompetanse. Vi er opptatt av å gi våre kunder best mulig teknisk support på våre spesialområder, sier daglig leder Espen Bratlie.

Nøkkelord

Bilder

Mattis Husby.
Mattis Husby.
Last ned bilde

Om Glass og Fasadeforeningen

Glass og Fasadeforeningen
Glass og Fasadeforeningen
Fridtjof Nansens vei 19
0369 Oslo

47 47 47 05http://www.glassportal.no

Glass og Fasadeforeningen (GF) er en interesseorganisasjon for bedrifter med virksomhet innenfor forvaltning, rådgivning, prosjektering, produksjon, bearbeiding, montering og handel/salg av glass- og tilhørende produkter.

Følg saker fra Glass og Fasadeforeningen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Glass og Fasadeforeningen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Glass og Fasadeforeningen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom