Nye Veier

Ny leverandørkonferanse i Nye Veier

Del

Nye Veier arrangerer leverandørkonferanse på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo 12. september 2018.

Det har hittil vært betydelig interesse omkring Nye Veiers utbyggingsprosjekter.

Selskapets kommende prosjekter skal presenteres for entreprenørselskaper, større underleverandører og rådgivere. Det vil i tillegg bli muligheter for samtaler og møter med sentrale medarbeidere i prosjektene.

Arrangementet vil være beregnet for et internasjonalt leverandørmarked.

Ytterligere informasjon om arrangementet finnes på https://www.nyeveier.no/nyheter-fra-prosjektomr%C3%A5dene/vaare-arrangementer/ny-leverandoerkonferanse

Kontakter

Christian Altmann
Kommunikasjonssjef
+ 47 90 96 85 41
christian.altmann@nyeveier.no

NyeVeier AS
Tangen 76
4608 Kristiansand
Norway

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Tangen 76
4608 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. Dette skaper en merverdi, utover utbygging i tradisjonell forstand.

Selskapets visjon er «Vi skal bygge gode veier raskt og smart». Våre verdier er fornyer, forbedrer og forsikrer.

Følg saker fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Nye Veier

Nye Veier har satt målene for den nye motorveibrua over Mjøsa20.6.2019 15:14:33 CESTPressemelding

Nye Veier har offentliggjort konkurransen om utbyggingen av firefelts motorvei fra Moelv til Roterud, inkludert bygging av ny bru over Mjøsa. Oppdraget har en anslått verdi på ca. 2,5 milliarder kroner (ekskl. mva.), der den nye motorveibrua utgjør en stor andel. Den entreprenøren som klarer å minimere klimagassutslippene ved bygging mest, treffer godt på ett av de viktige målene for bruprosjektet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom