Reitangruppen

Norsk Kylling på Støren vinner REMA-kåring

Del

REMA 1000 har kåret de beste av de beste og Norsk Kylling er årets leverandør 2016.

Foto: Jacob Noodt, Eventograf/REMA1000
Foto: Jacob Noodt, Eventograf/REMA1000

Både kunder og Kjøpmenn legger merke til Norsk Kylling sin satsning på kvalitet og dyrevelferd. Selskapet har gjort store endringer og gått fra røde tall til positive resultater med en omsetning på over 1 mrd. i 2016.

- Med dyktige ansatte og stor satsning på innovasjon har Norsk Kylling tatt store skritt fremover de siste årene, sier Ole Robert Reitan, administrerende direktør i REMA 1000.

Norsk Kylling produserer hver tredje kyllingmiddag som selges i Norge.

Kjell Stokbakken, administrerende direktør i Norsk Kylling, benytter anledningen til å rose sine medarbeidere.

- Vi har 340 fantastiske medarbeidere, det motiverer enormt. Vi er glad og stolte - og skal bli enda bedre, sier Stokbakken.

Leverandøren er fremtidsrettet og planlegger et nytt og toppmoderne slakteri og foredlingsanlegg for kylling. Sammen med ambisiøse bønder arbeides det kontinuerlig med å bedre dyrevelferden i hvert enkelt ledd i verdikjeden, blant annet ved å fase ut bruken av narasin i 2015, og å samarbeide med Dyrevernsalliansen.

Premien på kr. 100 000 vil Norsk Kylling gi til et veldedig formål valgt frem av de ansatte.

FAKTA: 
På det årlige riksmøte samles alle REMA 1000 Kjøpmenn sammen med støtteapparat for å dele informasjon og hente inspirasjon til året som kommer. I år avholdes riksmøtet i Stavanger. Kåringen av årets leverandør er en kåring av leverandørene i REMA Industrier. 
Tidligere vinnere årets leverandør (tre siste årene):

BaRe 2013 
REMA Brands 2014 
Stangekylling 2015

Foto: Jacob Noodt / eventograf

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Jacob Noodt, Eventograf/REMA1000
Foto: Jacob Noodt, Eventograf/REMA1000
Last ned bilde

Om Reitangruppen

Reitangruppen
Reitangruppen
Lade Gaard, Lade Alle 40
7041 Trondheim

73 89 10 00http://www.reitangruppen.no

Reitangruppens visjon er å bli kjent som det mest verdidrevne selskapet. Reitangruppen omsatte i 2017 (inkl. franchiseomsetning) for 89 milliarder kroner, sysselsetter 37 000 mennesker i Norden og Baltikum, og er med dette blant Norges ti største selskap og en synlig aktør i Nord-Europas arbeidsliv.

Reitangruppen består av fem forretningsområder: REMA 1000, Reitan Convenience, Uno-X Energi, Reitan Eiendom og Reitan Kapital. 

Følg saker fra Reitangruppen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Reitangruppen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Reitangruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom