Apollo

Nå sikrer trønderne seg sommerferien!

Del

Januar er høysesong for bestilling av sommerferien og Apollo melder om like stor pågang som rekordåret 2017. Kreta troner listen over årets mest populære reisemål. Fra Værnes er dette også reisemålet som selges raskest unna – og nyheten Albania tas godt imot!

Den mest hektiske salgsperioden for sommerferien er i gang og hos Apollo er salgsnivået like høyt som i rekordåret 2017. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at over halvparten av alle tradisjonelle pakkereiser i år vil gå til Hellas, og fra Værnes er det Kreta og Rhodos som leder an til å bli de greske favorittene.

- Januar er måneden hvor de beste bostedene på de mest populære reisemålene blir revet vekk og det er flere nå blitt bevisste over. Trønderne som drømmer om gresk sommer bør med andre ord ikke å vente altfor lenge med å sikre seg ferien, sier Tonje Løkaas Fossum, Marked-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Opplevelsesøyene

Få reisemål vet å overraske oss mer enn Kreta og Rhodos. Til tross for å være sommerens største klassikere, viser de mangfoldige øyene nye sider ved seg selv hvert år – og vi går aldri lei! En av de tydeligste reisetrendene Apollo melder om i 2019 er ønsket om å oppleve mer. Derfor er det heller ikke så rart at nærmere 170 000 nordmenn vil tilbringe sommerferien på Kreta, eller at Rhodos fortsatt holder koken etter så mange år.

- Kreta og Rhodos er og forblir favoritter og nå utforsker vi helt nye sider ved øyene. Vi tar bena fatt og blir kjent med naturen, leier bil og oppdager bortgjemte landsbyer, blir med til havs og utforsker småøyene rundt og trår utenfor turiststiene for å finne våre egne favorittsteder, forteller Fossum.

Nykommeren imponerer

I år utvides derimot valgmulighetene fra Trondheim ytterligere, når Apollo lanserer en splitter ny direkterute til Albanias langstrakte strender i Durres Riviera. Og interessen for den lille nykommeren er stor.

- Apollos lokale tilhørighet, både på reisemålene og her hjemme i Norge, er en av våre største suksessfaktorer og vi jobber kontinuerlig med å kunne innfri ønskene fra alle de fjorten byene vi flyr fra i Norge. Å kunne utvidet tilbudet fra Trondheim med Albania, som er så spennende og etterspurt reisemål, er utrolig gøy. Vi gleder oss veldig til å høre hva trønderne synes, sier Fossum.

Nye reisemønstre

Fossum tror 2019 blir året hvor nye reisevaner slår røtter – og hvor bransjen i større grad vil trå nye veier. At nordmenn er blitt reisevante globetrottere stiller nemlig helt nye krav til reisearrangørene; vi vil ha større frihet, flere valg og skreddersydde opplevelser.

- Gjestene våre søker ikke lenger bare tryggheten en pakkereise tilbyr, de har også innsett at vi sitter på en helt unik kunnskap om alle reisemålene grunnet vår sterke, lokale tilhørighet. Både under og etter bestilling spør de oss om unike opplevelser, spesielle spisesteder, morsomme aktiviteter og lokale hemmeligheter, forklarer hun.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser satser Apollo også stort på mer fleksible reiser, i samarbeid med over 50 ruteflyselskap og tusenvis av hoteller. Dette har ført til at eksotiske strandparadis som Bali, Mauritius og Seychellene vokser som sommerdestinasjoner, og at stadig flere kombinerer en uke på stranden med en storbytur eller to.

Apollos ferietilbud fra Trondheim:

Reisemål

 

Dag

Sesong

Bulgaria

Tirsdag

18/06 - 06/08

Kreta

Fredag

21/06 – 09/08

Durres Riviera - nyhet!

Lørdag

22/06 – 10/08

Kreta

Lørdag

04/05 – 05/10

Santorini, Naxos, Paros, Antiparos, Ios og Milos

Lørdag

11/05 – 10/08

Kroatia

Lørdag

11/05 – 05/10

Rhodos

Søndag

12/05 – 06/10

Kontakter

Bilder

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom