Apollo

Nå sikrer siddisene seg sommerferien!

Del

Januar er høysesong for bestilling av sommerferien og Apollo melder om like stor pågang som rekordåret 2017. Kreta troner topplisten over årets mest populære reisemål, men fra Stavanger er det Kroatia som selges raskest unna – og nyheten Albania tas godt imot!

Parga
Parga

Den mest hektiske salgsperioden for sommerferien er i gang og hos Apollo er salgsnivået like høyt som i rekordåret 2017. Beregninger gjort av reisearrangøren viser at over halvparten av alle tradisjonelle pakkereiser i år vil gå til Hellas. Fra Stavanger er det Kreta og Santorini som leder an til å bli de greske favorittene – men Kroatia er reisemålet som foreløpig selger best!

- Januar er måneden hvor de beste bostedene på de mest populære reisemålene blir revet vekk og det er flere nå blitt bevisste over. Er man en av de mange i Stavanger som drømmer om en gresk eller kroatisk sommer bør med andre ord ikke å vente altfor lenge med å sikre seg ferien! sier Tonje Løkaas Fossum, Marked-, og kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Kroatia best solgt

Kroatia leder så langt feriesalget fra Stavanger – og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Det vakre landet byr på alt fra krystallklart badevann til majestetisk natur og har for lengst sjarmert oss i senk med sine koselige promenader, småsteder og byer.

- Kroatia er reisemålet som virkelig tilfredsstiller ethvert behov, enten man reiser med barn, tenåringer, med vennepar eller alene. Makarskas riviera forblir det mest populære feriestedet, men for den ultimate opplevelsen anbefales det å bli med på en båttur ut til en av de andre øyene – og gjerne en dagstur inn til Split! Da får man nemlig det beste av begge verdener, forteller Fossum.

Totaltsett er det derimot Kreta som ser ut til å bli årets mest populære reisemål, med nærmere 170 000 norske besøkende i sommer.Til tross for å være sommerens største klassiker, viser den mangfoldige øya nye sider ved seg selv hvert år – og vi går aldri lei! Her venter nemlig alt fra sjarmerende småsteder som byr på tradisjoner, til trendy byer, langstrakte strender og bortgjemte skatter.

- Kreta er og forblir favoritter og nå utforsker vi helt nye sider ved øya. Vi tar bena fatt og blir kjent med naturen, leier bil og oppdager bortgjemte landsbyer, blir med til havs og utforsker nye småøyer og trår utenfor turiststiene for å finne våre egne favorittsteder, forteller Fossum.

Nykommeren imponerer

I år utvides derimot valgmulighetene fra Stavanger, når Apollo lanserer en splitter ny direkterute til Albanias langstrakte strender i Durres Riviera. Og interessen for den lille nykommeren er stor.

- Distriktene har alltid hatt en helt spesiell betydning for Apollo. Vår lokale tilhørighet er en av våre største suksessfaktorer og vi jobber kontinuerlig med å kunne innfri ønskene fra alle de fjorten flyplassene vi flyr fra i Norge. Å kunne utvide tilbudet fra Stavanger med Albania, som er så spennende og mangfoldig og som på kort tid har etablert seg som et etterspurt reisemål, er utrolig gøy. Vi gleder oss veldig til å høre hva siddisene synes om vår personlige favoritt, sier Fossum.

Totalt vil Apollo tilby hele 15 ulike reisemål fra Stavanger i sommer.

Nye reisemønstre

Fossum tror 2019 blir året hvor nye reisevaner slår røtter – og hvor bransjen i større grad vil trå nye veier. At nordmenn er blitt reisevante globetrottere stiller nemlig helt nye krav til reisearrangørene; vi vil ha større frihet, flere valg og skreddersydde opplevelser.

- Gjestene våre søker ikke lenger bare tryggheten en pakkereise tilbyr, de har også innsett at vi sitter på en helt unik kunnskap om alle reisemålene grunnet vår sterke, lokale tilhørighet. Både under og etter bestilling spør de oss om unike opplevelser, spesielle spisesteder, morsomme aktiviteter og lokale hemmeligheter, forklarer hun.

I tillegg til tradisjonelle pakkereiser satser Apollo også stort på mer fleksible reiser, i samarbeid med over 50 ruteflyselskap og tusenvis av hoteller. Dette har ført til at eksotiske strandparadis som Bali, Mauritius og Seychellene vokser som sommerdestinasjoner, og at stadig flere kombinerer en uke på stranden med en storbytur eller to.

Apollos ferietilbud fra Stavanger:

Reisemål

 

Dag

Sesong

Parga og Lefkas

Mandag

17/06 – 05/08

Durres Riviera – nyhet!

Tirsdag

25/06 – 06/08

Kroatia

Onsdag

21/06 – 09/08

Kreta (Heraklion)

Fredag

22/06 – 10/08

Kreta (Chania)

Lørdag

27/04 – 12/10

Skiathos, Skopelos, Alonissos

Lørdag

18/05 – 05/10

Santorini, Naxos, Paros, Antiparos, Ios og Milos

Lørdag

11/05 – 10/08

Kroatia

Lørdag

11/05 – 05/10

Rhodos

Søndag

28/04 - 06/10

Kontakter

Bilder

Parga
Parga
Last ned bilde
Albania er nyhet fra Stavanger!
Albania er nyhet fra Stavanger!
Last ned bilde
Kroatia
Kroatia
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo
Apollo
Kirkegata 15
0153 OSLO

+47 22 33 45 00http://www.apollo.no

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med flyselskapet Novair, spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg saker fra Apollo

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom