KLP

KLP Banken setter opp rentene og lanserer grønt boliglån

Del

KLP Banken justerer opp låne- og innskuddsrentene med bakgrunn i den gradvis økte pengemarkedsrenten. Samtidig lanserer banken en rentefordel til kunder som har energivennlige boliger.

Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken

KLP Banken setter opp renten på ordinære boliglån med inntil 0,25 prosentpoeng. Beste boliglånsrente for medlemmer under 35 år med grønt boliglån blir nominelt 2,20 prosent etter endringen, mens beste rente for ordinære boliglån over 1,5 millioner kroner blir nominelt 2,40 prosent. 

- KLP Banken setter opp rentene med bakgrunn i økt pengemarkedsrente, og for å tilpasse oss den generelle markeds- og konkurransesituasjonen. Vi er opptatt av å være konkurransedyktige og levere de beste produktene til våre medlemmer, og banken vil også etter denne rentejusteringen være et attraktivt valg for våre medlemmer, sier Leif Magne Andersen, administrerende direktør i KLP Banken. 

Banken setter også opprenten på innskudd med inntil 0,25 prosentpoeng. Beste innskuddsrente for medlemmer blir 1,70 prosent, for innskudd over kr 100 000. For innskudd uavhengig av beløp og uten uttaksbegrensning blir renten 1,35 prosent. Renten på brukskonto blir 0,55 prosent for våre medlemmer. 

De nye rentene gjelder for nye kunder fra mandag 1. oktober, og for eksisterende kunder fra14. november. 

Grønn boliglånsrente
- Vi ønsker å tilby en fordel til kunder som har energivennlige boliger, eller som velger å gjøre tiltak som gjør boligen mer energivennlig, sier Leif Magne Andersen i KLP Banken. 

KLP-medlemmer som har en bolig som tilfredsstiller energiklasse A eller B, eller mottar Enova-tilskudd til oppgradering av bolig, vil få bedre betingelser på lån i KLP Banken. Renterabatten er på 0,10 prosentpoeng på lån med flytende rente.

For mer informasjon kontakt:
Adm.dir KLP Banken Leif Magne Andersen: tlf 91586812 

Fakta om KLP Banken
KLP Banken AS er et heleid datterselskap av KLP og er en nettbank for personkunder med spesielt gode vilkår for KLPs medlemmer og pensjonister. KLP Banken AS finansierer også lån til kommuner, fylkeskommuner og selskaper som utfører offentlige oppgaver. Banken har hovedkontor i Trondheim i tillegg til lokaler i Oslo.

Bilder

Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Leif Magne Andersen, adm.dir KLP Banken
Last ned bilde

Om KLP

KLP
KLP
Postboks 400 Sentrum
0103 Oslo

55 54 85 00http://www.klp.no

KLP er Norges største pensjonsselskap. Cirka 900.000 yrkesaktive og pensjonister har pensjonen sin i KLP. Selskapet eies av kommuner, fylkeskommuner, helseforetak og bedrifter som gir sine ansatte offentlig tjenestepensjon. I KLP er det å tenke samfunn, miljø og ansvarlige investeringer en del av den daglige driften.

Følg saker fra KLP

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom