IKEA

GRATULERA kolleksjonen

Del

Si hei til GRATULERA – en vintage-kolleksjon i limited edition, som feirer 75 år med IKEA-design. Husker du den første KLIPPAN-sofaen, eller hva med røde BJURÅN stol? Det er på tide å gå tilbake i tid med noen nøye utvalgte favoritter fra 50- og 60-tallet, 70- og 80-tallet og 90- og 00-tallet. De forskjellige utgavene av GRATULERA lanseres på tre forskjellige datoer og henter frem noen av dine (våre) beste minner fra IKEA-historien.

Det har gått 75 år siden Ingvar Kamprad grunnla IKEA ved kjøkkenbordet til onkelen sin. 2018 er et år vi skal feire – mye takket være visjonen vår, å skape en bedre hverdag for folk, et lite steg av gangen ved å møblere hjemmene deres og dele kunnskap verden over. Men denne bursdagen handler ikke bare om oss her på IKEA.

I år gjør vi noe ut over ballonger, tilbud og kake, vi velger heller å la jubileet vårt handle om noen annet. Vi vil heller at det skal handle om dere. For uten dere ville vi ikke hatt noe å feire. Vi vet at kundene våre kommer fra mange ulike bakgrunner og familiesituasjoner, f.eks. eneforsørgere, studenter, familier på sju personer, nygifte par og ungdommer. IKEA ville ikke vært det samme uten.
Men vi kan vel ikke feire bursdag uten overraskelser? Vi starter feiringen med å kunngjøre at noen skikkelige godbiter er hentet frem fra glemselen. Si hei til GRATULERA-kolleksjonen i vintage, som feirer 75 år med IKEA-design. Vi har håndplukket nostalgiske favoritter fra 50-60-tallet, 70-80-tallet og 90-2000-tallet, og de lanseres på tre ulike tidspunkt. «Hver lansering er veldig forskjellig og kjennetegner sin tidsperiode. Fra mørkt treverk og et klassisk uttrykk til en svært leken stil med sterke farger og til slutt en mer minimalistisk stil med naturlig, lyst treverk og grafiske mønstre», sier Karin Gustavsson, kreativ leder ved IKEA of Sweden. Vi må innrømme at vi blir nostalgiske og har savnet dem ganske mye, og det håper vi du også har.

Kolleksjonen er limited edition og kun tilgjengelig på varehus.

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

Pressevakten er tilgjengelig for alle medier. For kundehenvendelser, ta kontakt med IKEA kundeservice på telefon 02340.

994 84 950pressesenter@ikea.com

Dokumenter

Om IKEA

IKEA
IKEA
Postboks 54
1375 BILLINGSTAD

915 02 340http://www.ikea.no

IKEAs forretningsidé er å tilby et stort utvalg form- og funksjonsriktige hjeminnredningsartikler til så lave priser at så mange som mulig får råd til å kjøpe dem. Det er i dag 392 IKEA-varehus i 48 land i verden. 340 av disse, inklusive alle norske varehus, er drevet av IKEA-gruppen, resten av andre franchisetakere. Sist år hadde disse varehusene 783 millioner besøk, mens nettsidene ble besøkt 2,1 milliarder ganger.

I Norge har IKEA syv varehus; ett i Oslo, ett i Asker, ett i Bergen, ett i Stavanger, ett i Trondheim, ett i Lillesand og ett på Ringsaker. Norske kunder kan også handle ved tre IKEA Service & pick-up points, i Tromsø, Ålesund og på Skøyen i Oslo. Totalt jobber det rundt 3000 medarbeidere i IKEA Norge

Følg saker fra IKEA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra IKEA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra IKEA

IKEA tilbakekaller SÖTSAK SKUMTOPP, skumboller med sjokolade, 180 g, grunnet uklar innholdsfortegnelse av allergenet melk i listen over ingredienser12.3.2019 11:59:18 CETPressemelding

IKEA tilbakekaller SÖTSAK SKUMTOPP, skumboller med sjokolade, 180 g, grunnet uklar innholdsfortegnelse av allergenet melk i listen over ingredienser. Matsikkerhet har topp prioritet hos IKEA og vi ønsker å gjøre kundene våre oppmerksomme på at SÖTSAK SKUMTOPP med best før-dato mellom 2019-03-12 og 2019-04-18 er berørt av denne tilbakekallingen. Kunder som er allergiske eller intolerante mot melk eller melkeprodukter, er rådet til å levere tilbake SÖTSAK SKUMTOPP på sitt lokale IKEA-varehus, hvor de vil få refundert hele beløpet.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom