Norges Kampsportforbund

Fornyet samarbeidsavtale med Franzefoss

Del

Norges Kampsportforbund har gleden av å kunne fortelle at Franzefoss fortsetter sitt samarbeid med oss videre frem mot Tokyo-OL i 2020.

Pukk- og gjenvinningsselskapet Franzefoss inngikk et samarbeid med Norges Kampsportforbund i 2016, hvor planen var å bidra til utviklingen av landslagene i karate og taekwondo. De ønsker nå å fortsette med dette hele veien til Tokyo-OL.

-Målet er selvfølgelig å ta medaljer i OL, men også at vi skal stille med flere utøvere i både taekwondo og karate, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

-Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Franzefoss på veien videre. Franzefoss har vært en god støttespiller for oss og deres støtte gjør at vi har muligheten til å fortsette å styrke utøverne hele veien mot Tokyo-OL 2020, fortsetter Dag.

Karate gjør sitt inntog på OL-programmet for første gang i 2020, og utøverne på landslaget er godt i gang med å samle ranking poeng til kvalifiseringen.

Like verdier

– Vi opplever Norges Kampsportforbund som en organisasjon med sterkt fokus på holdninger og verdiarbeid, noe vi også anser som viktig og kjenner oss igjen i, blant annet gjennom vårt arbeid mot bærekraftig utvikling. Vi gleder oss til å fortsette dette samarbeidet og bidra til veien mot Tokyo-OL i 2020, sier Truls Markussen, konsernsjef i Franzefoss.

Se hva utøverne på landslaget i karate sier om samarbeidet her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Kampsportforbund

Norges Kampsportforbund
Norges Kampsportforbund
Ullevål Stadion, Sognsveien 75K
0840 Oslo

+47 982 05 267http://www.kampsport.no

Norges Kampsportforbund er et fleridrettsforbund i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF). Norges Kampsportforbund er landsdekkende med rundt 450 medlemsklubber og 41.000 enkeltmedlemmer. Forbundet organiserer over 20 ulike kampsporter og målet er å være den ledende organisasjonen for kampsport i Norge.

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker. Norges Kampsportforbund drømmer om å sende norske utøvere for å delta i taekwondo og karate. Det vil være første gang karate er en OL-øvelse. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo. Følg oss : https://www.facebook.com/sammenmottokyo2020/?fref=ts

Følg saker fra Norges Kampsportforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Kampsportforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Kampsportforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom