TINE SA

En digital rundreise i TINE

Del

For andre gang kan du nå ta en digital reise i TINE-land for året 2018. Den digitale årsrapporten finner du på http://arsrapport.tine.no/

TINE prøver også i år å fortelle om hverdagslivet i TINE med digitale virkemidler. I den digitale årsrapporten finner du videoer, animasjoner, interaktive kart, tekst og bilder som forklarer TINEs virksomhet i 2018 på en enkel måte. Den digitale årsrapporten kan du bruke både på PC, nettbrett og smarttelefon.

Her finner du den digitale årsrapporten

Bruk den som en presentasjon eller oppslagsverk

For oss i TINE er det viktig å nå flest mulig med informasjon og opplevelser av hverdagen i TINE, helt fra melka produseres på gården til den står på kjøkkenbordet.

– Vi ønsker å vise fram den indre liv i TINE på en lettfattelig måte som folk forstår. Derfor er verktøyet godt egnet for å presentere for eksempel TINEs arbeid med bærekraft, TINEs organisering eller finne nøkkeltall for ulike områder. Verktøyet egner seg også som oppslagsverk, sier kommunikasjonsdirektør Lars Galtung.

Bilder

Om TINE SA

TINE SA
TINE SA
Lakkegata 23
0187 Oslo

03080http://www.tine.no

TINE SA er et næringsmiddelkonsern som foredler rene og naturlige råvarer til god og sunn mat. Morselskapet TINE SA er et samvirkeselskap som eies av melkeprodusenter som leverer melk til selskapet. På den måten skaper TINE verdier i et nært samspill mellom norsk natur, landbruk og marked.

Følg saker fra TINE SA

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra TINE SA på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra TINE SA

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom