Fristad Film

Ellevill norsk dramakomedie "The Writer" har førpremiere på Stabekk Kino i september

Del

"Jeg ønsker at publikum skal få seg en god latter", sier manusforfatter og regissør Sondre Fristad (28). Filmen, The Writer, er en ellevill dramakomedie som handler om en manusforfatter med mareritt, som må spille hovedrollen i sitt eget manus. Det er en fiksjonsfilm basert på virkelige hendelser fra Sondre's eget liv. The Writer har førpremiere for cast, crew og venner på Stabekk Kino, fredag 28. september 2018.

"Det hele startet at jeg og en kamerat skulle på Award show i London for kortfilmen min "Morning After", og jeg vurderte å lage en Recap-video på 2-3 min. Men i stedet ble det til en spillefilm basert på virkelige hendelser fra mitt eget "elleville" liv", sier Sondre. Vi jobber nå med å få på plass salg- og distribusjon av filmen i Norge og utlandet."

Sondre Fristad var ferdig utdannet TV og film-regissør fra Deakin University i Melbourne Australia i desember 2018. 9 måneder senere har han førpremiere på sin første spillefilm - The Writer - en ellevill dramakomedie på Stabekk kino 28. september 2018.

Hovedrolleinnehavere er; manusforfatter Sonny (spilt av Sondre Fristad selv), kjæresten Isabell (Top model Benedicte Haugaard), og eks-kjæresten (Top model, Jannie Gefle). 

Den kvinnelige hovedrollen i filmen har Benedicte Haugaard fra Drammen, som spiller "Isabell" - en noe oppgitt og fortvilet jente som er lei av å vente på å få ringen på fingeren fra sin drømmende og lite handlekraftige kjæreste. Benedicte er best kjent fra blogguniverset og fra TV-Norge satsingen Top Model Scandinavia, men kan også vise til flere TV-serier, musikkvideoer og to moteshow på New York Fashion Week på CV'en. Nå debuterer hun på kinolerretet med Top Model-kollega Jannie Gefle i filmen "The Writer".

Locations i filmen er: San Fransisco, Los Angeles, Beverly Hills, Hollywood, Malibu, San Fransisco, Santa Barbara, Monterey, NewYork, London, Oslo og Bærum.

Cast: Sondre Fristad, Benedicte Haugaard, Robin Albrigtsen, Jannie Gefle, Brede Fristad, Susanne H. Dybvik, Anniken Aalbu, Pernille Fristad og Nathalie Fristad

Crew:

Manus, Regi, klipp: Sondre Fristad

Co-regi: Robin Albrigtsen 

Foto: Thomas Bjørnstad, Espen Saur, Martin Hagen og Nathalie Fristad

Produsenter: Sondre Fristad, Pernille Fristad og Sigurd Fristad

Produksjonsselskaper: FriCorp og Fristad Film

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Last ned bilde
Brødrene Fristad på rød løper i Hollywood på NFMLA
Brødrene Fristad på rød løper i Hollywood på NFMLA
Last ned bilde
Sondre Fristad intervjues på scenen under NFMLA i Hollywood
Sondre Fristad intervjues på scenen under NFMLA i Hollywood
Last ned bilde
Sondre og Brede Fristad på ekslusiv visning hos Sony Motion Pictures
Sondre og Brede Fristad på ekslusiv visning hos Sony Motion Pictures
Last ned bilde
Sondre Fristad regisserer en musikkvideo i Hollywood
Sondre Fristad regisserer en musikkvideo i Hollywood
Last ned bilde
Fristad Film - Alex kortfilm som vises på flere filmfestivaler
Fristad Film - Alex kortfilm som vises på flere filmfestivaler
Last ned bilde

Lenker

Om Fristad Film

Fristad Film
Fristad Film
Jansveien 16
1354 BÆRUMS VERK

+47 478 89 841http://www.fristadfilm.com

Sondre Fristad (28) er en ung norsk regissør med Bachelor grad i Creative Arts Film og TV fra Deakin University i Melbourne, Australia. I 2016 hadde Sondre Internship for Cold Iron Pictures i Beverly Hills og jobbet bl.a på filmen Swiss Army Man.

Han har allerede jobbet på følgende norske langfilmer: The Dextape, Haram, Kongens Nei og Operasjon Arktis. Sondre har jobbet med skuespillere som Trond Teigen, Vanessa Borgli, Elg Elgesem og Jamie Binnion. Han har bl.a. filmet, regissert og designet musikk videoer med artister som Astrid S, Alexandra Joner, Matoma, Sandra Lyng, Madcon, A-lee, Rybak og Sonny Alven.

Sondre har skrevet og regissert kortfilmene; Quiet by the river, Kepaza - The Road to New York, Alex og The Morning After. Alle med internasjonal suksess og dette har gitt han 10 priser, hvorav 7 i Hollywood. Han har vunnet priser både for kortfilmer, musikkvideoer og dokumentarfilmer.

Han har produsert kortfillmene; Anarchy, Dr Johansen og Heritage. Sistnevnte har fått mye oppmerksomhet i Europa og kom inn på Weniff film festivalen i Norge i 2016.

Sondre er medeier i selskapet Fristad Film sammen med bror og skuespiller Brede Fristad og far Sigurd Fristad. www.fristadfilm.com

Følg saker fra Fristad Film

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fristad Film på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Fristad Film

To norske brødre på rød løper i Hollywood28.7.2015 08:01:50 CESTPressemelding

Filmregissør og manusforfatter Sondre Fristad (25 år) og skuespiller Brede Fristad (18 år), fra Bærum, har ikke ligget på latsiden denne sommeren. Her er litt av hva de 2 brødrene har opplevd denne sommeren: gått på rød løper på filmfestival i Downtown L.A med kortfilmen «Alex», blitt intervjuet av Moviemaking Magazine, deltatt i Audience award, laget 3 musikkvideoer i Los Angeles og Hollywood, samt bodd på Malibu Beach. Sondre har fått internship i Beverly Hills og ikke minst fått kortfilmen «Alex» vist hos Sony Motion Pictures.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom