Deloitte

Eirik Andreas Husabø til Deloitte

Del

Eirik kommer fra CapGemini, der han det siste året har jobbet med effektivisering og digitalisering av en rekke arbeidsprosesser i bank og finanssektoren. I tillegg har han jobbet med å tilpasse bankenes systemportefølje til nye krav fra personopplysningsloven og GDPR.

Husabø er siste tilskudd til finansteamet i Deloitte Bergen, som satser stort på bank- og finansindustrien. Ansettelsen i FSI consulting kompletterer et allerede sterkt team fra alle forretningsområder innen Finans i Deloitte Bergen.

- Jeg gleder meg til å ta del i en industri som er inne i en radikal endring, og i tillegg har en sterk lokal forankring, sier Husabø med referanse til nye krav og lovverk, økt digitalisering samt oppblomstringen av et sterkt fintech-miljø på Vestlandet.

Med seg på laget har han Kjetil Johan Ølmheim som leder finansteamet i Deloitte Bergen og Forsikring i Deloitte Norge. Ølmheim kom selv høsten 2016 til Deloitte etter flere år som leder i Accenture.

- Med en ny kollega om bord i Deloitte styrker vi ytterligere vår satsning mot bank og finanssektoren. Vi har nå et team med den bredden og tyngden vi trenger for å levere til den økende etterspørselen etter tjenester som digitalisering, compliance, blockchain, fintech og skatt og avgift, sier Ølmheim.

Kontakter

Kontaktpersoner:
Kjetil Johan Ølmheim, tlf: 480 48 648
Jon-Osvald Harila, tlf: 906 15 925

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester. Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1200 ansatte ved 20 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

Deloitte Norge nye partnere 20171.6.2017 06:00Pressemelding

1. juni tiltrer fire nye partnerne i Deloitte Norge. – Gjennom opptak av nye partnere fra egen organisasjon demonstrerer vi at vi utvikler kompetanse som er etterspurt i markedet, samtidig som vi skaper karrieremuligheter for våre medarbeidere og utdanner nye ledere. Jeg er stolt over at vi i år utnevner fire nye partnere fra våre tre store forretningsområder, som skal sette sitt preg på Deloitte i årene fremover, sier Aase Aamdal Lundgaard, daglig leder i Deloitte. Én ny partner i Audit & Assurance Hilde Bruseth Knudsen er utnevnt som partner i Audit & Assurance i Grenland. Hun er utdannet siviløkonom fra BI og er statsautorisert revisor. Knudsen har vært ansatt i Deloitte siden 2000, og vil ha en sentral rolle i Deloittes satsning innen leveransen av assurance-tjenester. To nye partnere i Consulting Joachim Gullaksen er utnevnt som partner i Consulting i Oslo. Han vært ansatt i Deloitte siden 2009. Gullaksen vil fremover ha en sentral rolle i Deloittes satsning innen områdene lønnsom

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom