Deloitte

Eirik Andreas Husabø til Deloitte

Del

Eirik kommer fra CapGemini, der han det siste året har jobbet med effektivisering og digitalisering av en rekke arbeidsprosesser i bank og finanssektoren. I tillegg har han jobbet med å tilpasse bankenes systemportefølje til nye krav fra personopplysningsloven og GDPR.

Husabø er siste tilskudd til finansteamet i Deloitte Bergen, som satser stort på bank- og finansindustrien. Ansettelsen i FSI consulting kompletterer et allerede sterkt team fra alle forretningsområder innen Finans i Deloitte Bergen.

- Jeg gleder meg til å ta del i en industri som er inne i en radikal endring, og i tillegg har en sterk lokal forankring, sier Husabø med referanse til nye krav og lovverk, økt digitalisering samt oppblomstringen av et sterkt fintech-miljø på Vestlandet.

Med seg på laget har han Kjetil Johan Ølmheim som leder finansteamet i Deloitte Bergen og Forsikring i Deloitte Norge. Ølmheim kom selv høsten 2016 til Deloitte etter flere år som leder i Accenture.

- Med en ny kollega om bord i Deloitte styrker vi ytterligere vår satsning mot bank og finanssektoren. Vi har nå et team med den bredden og tyngden vi trenger for å levere til den økende etterspørselen etter tjenester som digitalisering, compliance, blockchain, fintech og skatt og avgift, sier Ølmheim.

Kontakter

Kontaktpersoner:
Kjetil Johan Ølmheim, tlf: 480 48 648
Jon-Osvald Harila, tlf: 906 15 925

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1380 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom