Deloitte

Deloitte på Fortune's liste over beste arbeidsplasser for kvinner

Del

Deloitte er med på Fortune Magazines liste over verdens 100 beste arbeidsplasser for kvinner. Den årlige listen består av selskaper som har sjenerøse ansattgoder og fleksibel arbeidstid, og som er opptatt av balanse mellom arbeid og fritid.

Organisasjoner som strekker seg lenger

Denne kåringen gir anerkjennelse til organisasjoner som skiller seg ut fra sine konkurrenter når det gjelder å skape en arbeidsplass som strekker seg litt lenger for sine kvinnelige ansatte. Den blir utarbeidet på bakgrunn av medarbeiderundersøkelser og kvinnelig representasjon i organisasjonene.

- På jobb som "hele mennesker"

Medarbeidere  sier følgende:

«Deloitte fokuserer på hele mennesket, og ikke bare på kompetanse og arbeidsinnsats. Det er en rekke programmer, retningslinjer og ansattgoder som hjelper og støtter ansatte med ulike ting i livet, både på jobb og privat, slik at vi stiller på jobb som «hele mennesker.» 


Resultatstyringsprosess gjennom hele året

I Fortune's gjennomgang  står det: «Deloitte anerkjenner og belønner medarbeidere for arbeidet de gjør. I stedet for å vente til slutten av året med å gjennomføre en resultatevaluering, foregår Deloittes resultatstyringsprosess gjennom hele året, noe som gjør at medarbeiderne kan få tilbakemeldinger og forbedre seg på løpende basis.»

Deloitte ligger på 36. plass. 

Les mer om Fortune 100 Best Workplaces for Women

Kontakter

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre ansatte.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1380 ansatte ved 22 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg saker fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom